Szerezz könnyedén örömet párodnak, adj mozijegyet ajándékba!

Én már régóta letettem arról, hogy kitaláljam milyen kézzel fogható ajándékra vágyik a párom. Jobb ötletem támadt: minden alkalomra élményt ajándékozok neki.

Tudom, kicsit önző dolog mozijegyet ajándékba adni. Vagy egy közös utazást, esetleg színházbérletet. Mert nem csak neki adom az élményt – azért, hogy ne kelljen egyedül mennie (mi másért?) – mindig két jegyet vásárolok.

A következőkben elmondom miért jó, ha mozijegyet adsz ajándékba a párodnak és mikor vesd el ezt az ötletet:

Ezért szerzel örömet, ha adsz egy mozijegyet ajándékba

A mozijegy különösen férfiaknak remek ajándék, mert ők azok, akik általában rajonganak a filmekért. Az egész heti hajtás után egy hétvégi mozi szórakozást és kikapcsolódást nyújt.

A mozizás kellemes időtöltés, amely lehetővé teszi a pihenést és a szórakozást a mindennapi élet stresszes pillanatai után.

Talán nem is gondolnád, de a mozizás a párkapcsolatodnak is jót tesz. Mert közös időtöltést biztosít és a mai rohanó világban abból van a legkevesebb.

Ha a mozijegyet a párodnak ajándékozod, akkor ez lehetőséget teremt számotokra, hogy együtt töltsétek el az időt a filmnézés élményével, amely erősítheti a kapcsolatot.

Sőt, én a mozi után ragaszkodnék egy közös vacsorához a közeli étteremben. Úgysem megyünk egész héten sehova…

Végül kifejezheted az iránta érzett szeretetedet és figyelmességedet, ha olyan filmet választasz, ami megfelel az ízlésének és érdeklődésének.

Képzeld el, hogy hiába a sok streaming szolgáltató, és az ultramodern házimozi rendszerek, az igazi moziélménnyel nem versenyezhet semmilyen otthoni filmezés. Nem véletlen, hogy kezd erősödni a tendencia: egyre több streamingre szánt film jelenik meg a mozikban.

Míg korábban csak ennek ellenkezője volt divat, azaz a mozifilmek bekerültek a streaming szolgáltatók kínálatába.

Mi van, ha nem a megfelelő filmre veszel ajándék jegyet?

Akkor nagyon mellétrafálsz ezzel az ajándékkal, mert azt fogja gondolni rólad, hogy milyen önző vagy! Azt a filmet kell végig szenvednie, amit Te akarsz megnézni, Te vártad epekedve a premiert és a Te kedvenc színészed szerepel benne.

Nyugi, erre is van megoldás!

Ugyanis vehetsz mozijegyet ajándékba, de ha azt akarod, hogy közös legyen a filmválasztás, akkor vásárolhatsz mozis ajándékutalványt is.

Hidd el, ez is egy jó program lesz!

Felejtsd el, hogy mozijegyet veszel ajándékba!

Van, amikor kifejezetten rossz ötlet mozijegyet ajándékba adni.

Ha tudod, hogy a kedvesed nem szeret moziba járni vagy nem élvezi a filmeket, akkor más ajándékot érdemes választani, amely jobban illeszkedik az érdeklődéséhez.

Előfordulhat, hogy a párod imádja a filmeket, de most tényleg nincs ideje. Összejöttek a munkahelyi dolgai, készül a vizsgájára, vagy épp a lakásfelújítás közepén tart. Bármennyire is szeretnéd a közös élményt, ilyenkor keress valami más ajándékot neki.

Összefoglaló

Pár gondolatban – a közös élményre fókuszálva – elmondtam, miért remek ötlet mozijegyet ajándékba adni. És még a filmválasztás nehézségével sem kell megbirkóznod, ha mozis ajándékutalványt választasz.

Nyilván vannak olyan helyzetek, amikor a közös filmezés szóba sem jöhet, ilyenkor inkább más személyes ajándékot érdemes választani.

Te mikor voltál a pároddal legutóbb moziban?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük