4 ajándéktipp tech őrülteknek

Sokan vagyunk úgy, hogy nehezen találunk megfelelő meglepetést egy gamer vagy tech ismerősünknek. Legyen szó karácsonyról, születésnapról, esetleg évfordulóról, számukra nem egyszerű a választás, főleg, ha nem ismerjük ezt a világot. Ebben a cikkben összegyűjtöttük pár ötletet, amivel tuti nem lőhetsz mellé!

Drón

Egy drón persze nagy beruházást igényel, így tényleg csak egy közeli hozzátartozónak érdemes megvásárolni. A tenyérben elférő és okostelefonról is irányítható darab számos különlegességgel bír. Ahogy a legtöbb elektronikai eszköz, ebből is létezik olcsóbb és drágább változat is. Legyen szó egy 20 ezer forint értékű termékről, esetleg egy 100 ezres nagyságrendű gyártmányról, a skála igen széles. Érdemes tehát jól körbejárni a témát, ha ezt az ajándékot választjuk.

Smart home kiegészítők

Manapság már szinte bármilyen eszközt kaphatunk okos verzióban. Ezek rendkívül trendi és modern dolgok, amelyeket akár okostelefonról is irányíthatunk. Persze vannak olyan rendszerek, amelyeknek az ára igencsak magas, de az egész családdal összefogva már könnyebben vásárolhatunk akár egy komplett fűtést szabályozó eszközt is. Léteznek továbbá tabletről vezényelhető okos villanykörték, vagy éppen LED szalagot. Ezek bármelyike remek meglepetés lehet egy tech őrült számára.

Nyomkövetők

Számos kellék létezik nyomkövetős megoldással. Legyen szó kulcstartóról, kutya nyakába tehető kisebb egységről, esetleg biciklire szerelhető változatról, ezek nagy része bluetooth segítségével működtethető kiegészítők. Így bármikor nyomon követhetjük az ebet, egy szerettünket, esetleg tudathatjuk valakivel, ha kirándulni megyünk és félünk, nem találunk haza. Ez egy rendkívül egyszerű és nagyszerű meglepetés lehet, amelyet akár pár ezer forintért is megkaphatunk. Persze semmi esetben sem szabad túlzásba esni, hiszen a mai világban már szinte bárkit és bárhol lenyomozhatunk.

Ajándékutalvány

Persze, ha már nagyon nem tudunk mit kitalálni, akkor gyors megoldás lehet egy ajándékutalvány. Ennek köszönhetően a meglepett személy szinte bármit beszerezhet, amire éppen aktuális szüksége van. A Samsung akkumulátor árak például kedvezek ahhoz, hogy egy kisebb értékű utalványból is vehessen egy új akksit. Választhat tovább videójátékokat, videós kiegészítőket, fényképezőhöz szükséges eszközöket, vagy akár egyéb komplexebb apróságot is.

Akkor is jó megoldás lehet, ha nincs időnk és energiánk ajándék után rohangálni. Így bárhonnan és bármikor vásárolhatunk egy ajándékkártyát, amelyet innovatív módon digitálisan vásárolhat le a tech őrült ismerősünk.

Összegezve: A Samsung akkumulátor árak igencsak kedvezőek, hogy meglepjünk vele egy tech őrült ismerősünket. Persze válogathatunk továbbá a számos elektronikai eszköz között is. Legyen szó egy minőségi drónról, egy ajándékutalványról, esetleg egy nyomkövető eszközről, amelyet még a kutya nyakába is helyezhetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük