Milyen ajándékot válassz Anyák napjára?

A tavaszi ünnepek közül az egyik legszebb az Anyák napja. Ilyenkor az édesanyák és nagymamák az ünnepeltek. Az ajándékok csak jelképesen fejezhetik ki a hálát, hiszen az anyai gondoskodást lehetetlen meghálálni. Mégis igyekszünk szívhez szóló meglepetést választani az édesanyáknak, nagymamáknak.

Inspirációra van szükséged, hogy mit adj a virág mellé? Mutatunk néhány ajándékot, melyet Anyák napjára választhatsz.

Fényképes vászonkép Anyák napjára

A fényképes ajándékok nagyon látványos és szívből jövő meglepetések. Egyre több kreatív formában kérhetjük őket. Nagy divat a vászonkép, mely időtálló és stílusos. Bármilyen képből készíttethetünk vászonképet, akár több képből álló kollázs is megjelenhet rajta.

Idézetes tárgyak édesanyáknak

Személyessé tehetjük az ajándéktárgyat egy édesanyánkhoz, nagymamánkhoz illő idézettel. A következő tárgyakra könnyen kérhetünk egyedi idézetet is:

  • díszpárna
  • bögre
  • póló
  • virágcserép

Sok családi szófordulat gyűlt össze az évek során? Akár idézetgyűjteményt is összerakhatunk!

Ékszerek Anyák napjára

A hölgyek többsége előszeretettel visel ékszert. Különösen jó érzés, ha gyermekünktől vagy unokánktól kapunk egy csinos darabot, mely örök emlék lesz. Anyák napjára nagyszerű lehet a fülbevaló és a nyaklánc, de akár egy karkötő is. Választhatunk értékes nemesfém, nemesacél, de akár jótékony hatású ásvány karkötőt is. Érdemes megnézni, mit kínál egy ékszer webáruház, vagy női karkötők webshopja.

Hobbikhoz kapcsolódó ajándékok

Amivel a szabadidőnkben foglalatoskodunk, ahhoz mindig jól jönnek további kiegészítők. Ha jól ismered édesanyád, nagymamád hobbiját, válassz ehhez kapcsolódó ajándékot! Íme, néhány eshetőség:

  • kertészkedéshez mintás kesztyű, virágmag vagy -hagyma
  • sütéshez szilikon formák, süteményeskönyv
  • kedvenc írójának új könyve
  • színházjegy a színház szerelmeseinek
  • hobbi barista tanfolyam a kávé kedvelőinek

Természetesen a felsorolás a végtelenségig folytatható. A Te édesanyád mivel foglalkozik szívesen?

Együtt töltött idő Anyák napjára

Külön városokban éltek édesanyáddal? Valószínűleg az együtt töltött időnek még az ajándékoknál is jobban örül! Szervezzetek egy csajos napot manikűrrel és kávézással! Persze jó ötlet egy családi program is, a gyerekek bevonásával! A lényeg, hogy most édesanyád legyen a középpontban! Megteszi egy kellemes séta, városnézés, kis túra, de akár hajókázás is szóba jöhet.

Összegzés: Anyák napjára szívesen választunk személyes ajándékot, mely kifejezi szeretetünket. A fenti ötletek mind ilyenek, hiszen azt mutatják, hogy gondoltunk édesanyánkra, s figyelembe vettük személyiségét, stílusát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük