Kettő szemüvegtípus, amit ajándékba is adhatsz

Szemüveget ajándékba? Miért ne?! Számos egyedi darab között találhatod meg a tökéletes megoldást, amellyel biztosan örömet okozhatsz majd a rokonodnak vagy barátodnak. Az uniszex monitor szűrő szemüveg például remek választás lehet, hiszen manapság már szinte mindenki túl sok időt tölt a képernyők előtt. Lássuk, hogy mik vannak a piacon! Ebből a cikkből minden kiderül!

Uniszex monitor szűrő szemüveg

 A túl sok számítógép előtt töltött idő károsan hathat a szemünkre. Gyorsan kiszáradhat és fáradtság lehet rajtuk úrrá. Az uniszex monitor szűrő szemüveget pont erre találták ki, hiszen ezzel megelőzhetőek a kellemetlenségek. A stílusos darabok csökkentik a szembántalmakat, illetve könnyebbé teheti a munkavégzést. Emellett természetesen gyengíti a kék fény káros hatásait, így egészséges életet biztosít a számunkra. A CR-29 lencsékkel ellátott termékek képesek megszűírni az előbb említett világítás 95%-át.

A monitor előtt használható verzióknak nagy előnye, hogy frissen tartják a szemet, csökkentik a szemfáradtságot és nem utolsó sorban még jól is nézünk ki bennük. Ne felejtsük el azt sem, hogy hosszabb távon az alvás minőségén is javíthatnak. A semleges diptria nagyon könnyű, ráadásul UV szűrővel is ellátták. Ezáltal akár a teraszon is használatba vehetjük. Kell ennél több egy kiváló home office iroda kialakításához?

Polarizált napszemüvegek

A napszemüvegek szintén részei a mindennapjainknak. Legyen szó télről, illetve természetesen a nyári forróságról, fontos, hogy mindig legyen nálunk. Nem véletlen remek meglepetés egy szerettünk számára születésnapra, esetleg karácsonyra egyaránt. A nap mindig süt, így télen például autóvezetéshez is szükségünk lehet egy jó minőségű darabra. A polarizált gyártmányok azonban új szintre emelik a védelmet.

A szokásos 100%-os UV-védelemmel mellett számos egyéb előnyük is van. Ezeket a darabokat plusz egy kémiai bevonattal látták el, hogy csökkentsék a vakító fényt. Mivel képesek kiszűrni a visszatükröződő fényt is, így biztonságosan használhatóak a különböző tevékenységekhez. Legyen szó túrázásról, vezetésről, strandjátékról, száz százalékig biztonságban érezhetjük magunkat. Manapság már számos márka készít hasonló termékeket, így könnyű lesz a választás!

Mire ügyeljünk a szemüvegek vásárlásánál?

Nem érdemes azonban dioptriás verziót választani, hiszen nem tudhatjuk, hogy az adott személynek mire is van szüksége. Ebben az esetben válasszunk inkább ajándékutalványt, hiszen ez is ugyanolyan ajándék, mintha megvásároltuk volna azt az adott szemüveget.

Összegezve

Szemüveget adni ajándékba nem elvetemült ötlet. A meglepetés az meglepetés, legyen szó polarizált napszemüvegről, esetleg valamilyen uniszex monitor szűrő szemüvegről egyaránt. Mindegyiknek megvan az előnye, így biztosan nem lőhetünk mellé, ha egy stílusos darabot választunk ajándékba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük