Két tanfolyam, amelyen ötven felett is részt vehetsz

Idősebb korban, közeledve a nyugdíjhoz sok mindent átértékelünk magunkban. Sokan nem szeretnek már ilyenkor tanulni és fejlődni, csak várják, hogy végre nyugalom legyen körülöttük. Vannak azonban olyanok, akik még ebben a korban is szeretik edzeni az agyukat. Van pár olyan tanfolyam tehát, amelyen ötven felett is részt vehetsz. De vajon melyek ezek? Ebből a cikkből minden kiderül!

Mixer tanfolyam

Egy alap mixer tanfolyam sosem jöhet rosszul, hiszen a tudást akár odahaza is hasznosítani lehet. A tanfolyami anyagot digitálisan kapod kézhez, a gyakorlat pedig kis létszámú csoportokban zajlik. Az internetnek köszönhetően szerencsére az ország bármely részéből becsatlakozhatsz, így még a munkádból sem szükséges elkéretőznöd. Az elméleti vizsgát szintén leteheted akár online is, az otthon kényelméből.

A szakma nemcsak idehaza, hanem külföldön is rendkívül keresett, éppen ezért nem kell aggódni akkor sem, ha ebben képzeled el a jövődet. Amennyiben kalandra vágysz, számos lehetőséged lesz bárokban dolgozni, akár ötven felett is! A képzett szakemberek biztosítják számodra a megfelelő tudást, amelybe nemcsak az alap negyven koktél tartozik bele. Profi körülmények között tanulhatod meg a szakma csínját és bínját. Mire vársz még?

Barista képzés

A barista tanfolyam szintén online zajlik, mind a tanulási folyamat, mind pedig a vizsga. Igény esetén ráadásul lehetőséged van magántanulóként is készülni, hiszen az egyéni időbeosztás rengeteget segíthet az oktatás során. A barista képzések részletei közé tartozik az oklevél megszerzésének célja, amely kiterjed a kávékultúra és a helyes kávéfogyasztás megismerésére egyaránt. Ki ne szeretne ötven felett saját, igazán ízletes koffeines italokat fogyasztani? Ezzel a barátokat, ismerősöket és a családtagokat is lenyűgözheted!

A szakembereknek hála ráadásul olyan baristává válhatsz, aki nemzetközi szinten is megállja a helyét. Amennyiben tehát magával ragad a profi és igazán jól felszerelt kávézók hangulata, esetleg szeretnéd közelebbről megismerni a kávézás történetét, akkor jelentkezz bátran az alap barista képzésre. Ezt később Latte art és egyéb tanfolyamokkal is kiegészítheted. Itt lehetőség van a folyamatos fejlődésre, amely nem egy elvetendő szempont, ha valaki belekezd egy új szakmába. Tanulásra fel!

Összegezve: Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy idősebb korban belekezdenek valami újba. Sosem árt több lábon állni, ami nemcsak a fiatalokra lehet igaz. Ötven felett sincs késő elkezdeni egy új szakmát, legyen szó a vendéglátásról, vagy bármilyen egyéb, az eddigiektől eltérő munkáról. A barista tanfolyam és a mixer képzés két olyan változat, amellyel akár nemzetközileg is megállhatod a helyedet. Kell ennél több a sikeres élethez? Szerintünk nem!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*