3 Thinkfun játék ajándékba

Ki ne szeretne magának vagy gyermekének otthonra egy kiváló logikai játékot? A Thinkfun változatok nagy részével akár egyedül is tevékenykedhetünk. A termékek alkalmasak a gondolkodás fejlesztésére a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. A számos nehézségi fok pedig megkönnyítheti a választást, amennyiben ajándékba szánjuk a játékot. Ebben a cikkben bemutatunk pár remek Thinkfun játékot.

Zingo, a bingo

A Zingo egy gyors és szórakoztató párosító társas, ahol a játékosoknak a saját táblájukat kell befedniük. A lényeg, hogy mi legyünk az elsők, akiknek a táblája a sárga figurás lapocskákkal betelik. Ezeket egyenlően elosztva kell a Zingo adagolóba tenni. Minden játékos választhat magának egyet, egyre kell csak figyelni, hogy a játékban azonos színű táblák legyenek. A zöld oldal egy kicsit könnyebb, míg a piros a nehezebb fokozat. Az osztónak az a feladata, hogy előre, majd pedig hátra húzza az adagolót, így előtűnik két lapocska. Amennyiben olyan kerül elő, ami szerepel a táblánkon, akkor bemondhatjuk, amit éppen látunk a képen és elvesszük azt az adott lapot, majd pedig a sajátunkra helyezzük. Akinek először betelik a táblája, az nyer. A Zingo nemcsak a képzelőerőt, hanem a koncentrációt is képes fejleszteni. Hát nem nagyszerű?

Laser Maze társasjáték

Ahogy a Zingo, úgy e a többi Thinkfun játékok ára is igen kedvező. A Laser Maze hasonló árért szerezhető be, mint bármely másik társas, ám sokkal több mindenre alkalmas. Ez a játék a tükrök és a fények világát mutatja be. A megoldáshoz elő kell vennünk a tudományos énünket, hiszen csak így oldhatjuk meg a feladványokat. Amennyiben jól rakjuk le a játéktéren a tükröket, abban az esetben a lézersugár mutatja meg a célállomást.

Swish társasjáték

A Swish társas egy szórakoztató társas, amely nemcsak a gyerkőc, hanem az egész család számára remek ajándék lehet. A termék fejleszti a térbeli gondolkodást, hiszen ez egy különleges kártyajáték. Ebben a cél, hogy a párok kialakulhassanak. Ehhez minimum kettő, de akár tizenkettő kártyás is egymásra kell helyezni, hogy az egyes pontok a megfelelő helyre kerülhessenek. Fontos, hogy amint ez megtörténik, egyetlen pont vagy éppen gyűrű se álljon egymagában. Az nyer, aki a legtöbb párt tudja összeállítani.

Összegezve: Ahogy a legtöbb esetben, úgy a Thinkfun játékok ára is igen kedvező. A Zingo inkább a kisebbeknek kitalált társas, míg a Laser Maze esetében már szükség lehet egy felnőttre. Ezek mind fejlesztik a koncentrációs és persze a megoldó képességet egyaránt. Nem is kell ennél több egy remek ajándékhoz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük