Hallottál már a Kacatfalóról?

Ajándékot minden gyerek szeret kapni, de mi olyan ajándékot tudunk ajánlani, ami az anyának legalább olyan nagy örömet, szerez, mint az apróságoknak. A gyerekeink imádják a plüssöket és gyakran tele van velük a padló. Mi arra vágyunk, hogy rend legyen, a gyerekszobában a gyerekünk pedig a kényelmet szereti. A jó hír az, hogy mindez lehetséges egyszerre az új gyerek játéktárolónak köszönhetően, amelyet mi nemes egyszerűséggel Kacatfalónak neveztünk el.

A telhetetlen bendőjű plüss tároló

A Kacatfaló egy telhetetlen bendőjű plüss tároló babzsák, amely alig várja, hogy jóllakhasson a gyerekszobában szanaszét heverő plüss állatokkal. A gyerek boldogan eteti majd meg a nyuszit, a sünit a mindig éhes pandát vagy hétpettyes katicát a plüsseivel, így percek alatt rend lesz a gyerekszobában a Kacatfaló pedig kényelmes ülőke szerpét töltheti be. A megerősített varrásoknak köszönhetően az ezredeik ki-be pakolást is jól bírja majd az étkes háziállat.

A gyerek játéktároló többféle méretben elérhető

Többféle méretben rendelhető mini, midi és mega attól függően mennyi játék van vacsorára a Plüss állat tároló pocakjába. Választhatsz akár több féle kacatfaló pajtit, még izgalmasabbá téve a rendrakást. Akár fejlesztőjátékká is avanzsálhat a rendrakás a színek és méret szerinti válogatással. A testvérek versenyezhetnek is ki tölti meg hamarabb a pajtija pocakját. A család bővülésével, a gyermekek számának növekedésével a pajtik létszáma is bővülhet. Több játék több éhes kacatfaló zsupszfotel.
A puha mégis nyűhetetlen plüss tárolók nemcsak hasznosak, de bármilyen stílusú gyerekszoba berendezéshez remekül illeszkednek. A szín és méretválaszték garantálja ezt és akár új egyedi elképzelések is helyet kaphatnak.

A környezetvédelmi szempontoknak is megfelelnek

A fenntartható fejlődés érdekében a Pajtizoo minden terméke környezettudatos szellemben készül. Minden kis maradék anyagdarab feladatot kap valamilyen formában. A pajtik így nem csak esztétikus és megbízható játszótársak lesznek, de a környezetvédelmi szempontoknak is eleget tesznek. Minden pajti szertettel és odafigyeléssel készül, és ha a plüssök már találtak egy jó búvóhelyet a játékszünet idejére, akkor polisztirolgyöngy töltettel is elérhetők.  Így a nap minden órájában készek rá hogy kisgazdájuk kényelmét szolgálják és hozzá bújjanak a vidám és a kevésbé vidám percekben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük