Gymstick bérlet ajándékba

A gymstick egy rendkívül funkcionális edzésmódszer, amellyel rövid idő alatt lehet komplex és látványos eredményt elérni. Segítségével fejleszthető az izomtónus, az állóképesség, de még a gerinc izmai is egyaránt. Nem véletlenül lehet tökéletes ajándék egy gymstick bérlet, amit kaposváriak is könnyedén beszerezhetnek. Cikkünkben részletesen ismertetjük ezt a módszert és a lehetőségeket! 

Mi is az a gymstick? 

A gymstick egy olyan súlyzórúd, aminek a két végén két gumikötél található. Ezek alkalmasak a kezek és a lábak megfelelő koordinálására. Amint nekiállsz az edzésnek, szinte azonnal érezheted, hogy a test minden egyes izma tónusba kerül. A sokoldalú képességfejlesztést lehetővé tévő megoldás remek erőfejlesztő, gerincstabilizáló, koordinációfejlesztő módszer, ami minden egyes edzésen előtérbe kerül.  

gymstick edzés az alábbi hatásokkal bír: 

 • Megszűnnek a derék- és a hátfájdalmak. 
 • Karcsúsodnak a vonalak.  
 • Szebb lesz a testtartás.  
 • Segítségével intenzíven lehet kalóriát égetni.  
 • Gyorsan fejleszthető az állóképesség. 
 • Az általános vitalitás és látványos javulásnak indul.  

Gymstick edzések Kaposváriaknak 

gymstick edzésekre Kaposváriaknak is lehetőségük van, ráadásul még ajándékba is kaphatjuk őket. Egy bérlettel nemcsak egy alkalommal lephetünk meg valakit, hiszen előnyeit hosszú távon élvezhetik.  Az ízületkímélő és alakformáló hatásának köszönhetően, akár idősebbek számára is remek ajándék lehet egy több alkalomra szóló belépő.  

Miután manapság egyre mozgásszegényebb életmódot élünk, így muszáj valamilyen lehetőséget adni mások számára, hogy kikapcsolódhassanak. Az egészség megőrzése rendkívül fontos, legyen szó a mentális vagy pedig fizikai aktivitásról, minden összefügg a megfelelő testmozgással. Az életünk nagy részére kihat az, hogy mennyit sportolunk, hiszen a különböző módszerek pozitívan hatnak a a hangulatunkra is.  

Kinek való a gymstick edzés Kaposváron? 

Ezt a mozgásformát érdemes kipróbálnia annak, aki: 

 • sokat ül a munkája miatt,  
 • még nem találta meg a tökéles sportot,  
 • szeretne egy inspiráló csapathoz tartozni,  
 • szakképzett személytől tanulná meg az alapokat,  
 • ízületkímélő mozgásformát keres magának.  

Hogyan zajlanak az edzések? 

Az edzések időtartama hatvan perc, ahol kihagyhatatlan a speciális zene és a bulihangulat egyaránt. Egy bemelegítést követően jön 6-8 trió, ami három egymásra épülő gyakorlatsorból áll. A harminc másodperces terhelést 10 másodperc pihenő követ, ezek a szakaszok váltják egymást az óra során. A végén pedig egy közös nyújtást is végzünk, hogy másnap ne legyen gond az izomláz se. Az edzések szerdán és vasárnap zajlanak, így bárkinek lehetősége van csatlakozni, akár egy ajándék bérlettel. 

Összegezve 

A gymstick edzésen Kaposváriak is részt vehetnek, hiszen akár egy ajándék bérlettel is meglátogathatják a szerdán és vasárnap tartandó órákat. A mozgásformával önbizalomra lehet szert tenni, ami mellett erősíthetjük az izmainkat és a gerincünket egyaránt.  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük