7 húsvéti ajándékötlet, amikre kevesen gondolnak

Mindig a szokásos ajándékokat adja húsvétkor is? Kifogyott az ötletekből és közeleg az ünnep?

Akkor most olyan húsvéti ajándékötleteket adunk, amikre ritkán szoktak gondolni. Nem a szokásos tucatajándékok, ezért minden bizonnyal örömet fog okozni velük.

Húsvéti ajándékötlet válogatásunk

Vers húsvétra

Nem kell nagy versolvasónak vagy irodalmárnak lenni ahhoz, hogy értékelni tudjuk a szép, elgondolkodtató verseket. Értékes, személyes és különleges ajándék lesz belőle, ha egy egyedibb papírra írja saját kézzel. Majd egy dizájnos borítékban át is lehet adni.

Ki lehet díszíteni, színezni és még számos módon egyedivé tenni. Csak a kreativitásán múlik. Húsvéti verset magyar költőktől a magyar-versek.hu weboldalon olvashat.

Szobai gyógynövénykert

Semmi sem akadályozhatja meg, hogy egy nagy csokor bazsalikomot adjon ajándékba valakinek. Vagy koriandert. Miért ne ajándékozhatnál meg valakit inkább azzal, hogy saját fűszernövényeket termesszen? Ez a kedves fekete és réz beltéri fűszerkert egy gondtalan öntöző- és ültetőrendszerrel, valamint automatikus világítással kombinálva segít biztosítani a hónapokig tartó friss fűszernövény-termesztést. Határozottan olyan ajándék, amelyet azok is értékelni fognak, akiknek nincs kertjük.

Tudás ajándékba

Az egyik legőszintébb ajándék, amit bárkinek adhat, ha tudást ad.

Ez pedig lehet bármi, a hobbitól kezdve a sportoláson át a barkácsolásig, az olyan elmés tevékenységekig, mint a meditáció vagy a jóga, a legjobb minestrone főzésének megtanulása, a tőzsdei befektetések kitanulása, vagy egy egyszerű háztartási költségvetés elkészítésének megtanulása, ha a barátja küzd a pénzügyekkel.

Bármi, ami segít, hogy jobbá váljon egy olyan területen, ami érdekli, amivel fejlesztheti a készségeit. Valószínűleg nincs is ennél jobb ajándék. Befizetheti egy tanfolyamra vagy kupont is adhat.

Szobanövény

Van egy növénybarát a barátai között? Akkor egy növény ajándékozása tökéletes ajándék lehet.

Míg egy csokor ajándékozása mindig megható, a megfelelő növény kiválasztása az otthonába több erőfeszítést mutat.

Ráadásul egy növény tovább tart, így barátja hosszabb ideig élvezheti otthonában a növény nyugtató hatását és jobb oxigénellátását.

Egy másik átgondolt, nem anyagi jellegű ajándék, amely jótékony hatással lehet az életükre, a mikrozöldségek.

Ezek olyan zöldségzöldségek, amelyek nem csak dekorációként mutatnak jól, de mindenekelőtt betakaríthatóak, hogy fogyaszthatóak legyenek.

Különböző egészségügyi előnyökkel járnak, mivel tápanyagokban gazdagok. És egész évben termeszthetőek otthonában.

Bakelit lemezek

A bakelitek sose mennek ki a divatból, hiszen egyedi hangzásuk nem csak a tökéletes hallásúakat vonzza. Nosztalgikus hangulatot és különleges hatást érhet el, ha egy bakelit lemezt tesz fel. Számos bakelit lemezt lehet vásárolni árfekvéstől függően. Régiek, újak, ritkák és gyakoribbak is megtalálhatóak. Csak ismerni kell a kiszemelt zenei ízlését.

Húsvéti nyuszi

Élő nyuszit ajándékozni csak annak szabad, akinek megvannak a megfelelő körülményei egy nyúl tartásához. Nem lehet visszavinni, úgyhogy meg kell tartani. Azok, akik vidéken élnek és van lehetősége felnevelni, annak nagyon jó ajándék lehet.

Élmények ajándékba

Nem lehet folyton tárgyakat halmozni és rakosgatni a lakásban. Az élményekre évek múlva is emlékezhetünk és beszélgethetünk és nem foglalnak helyet. Elmeséljük mindenkinek, hogy kitől kaptuk azt az ajándékot. Vannak egészen merész élményajándékok, mint a bungee jumpong vagy a vadvízi evezés, de egészen könnyed programot is találhat kiszemeltjének.

A legkülönlegesebb ajándékötletek húsvétra című cikkben is adunk ötleteket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük