7 hasznos ajándék fürdőszobába húsvétra

A húsvét nem csak a locsolás, hanem az ajándékozás miatt is emlékezetes ünnep lehet mindannyiunk számára. Ilyenkor a család apraja-nagyja összegyűl és ki kisebb, ki nagyobb ajándékokkal halmozza el egymást. Természetesen az ajándékötleteknek se szeri, se száma, ezért olykor nem árt szűkíteni az ajándékötletek körét. Az alábbiakban éppen ezért összegyűjtöttünk 7 hasznos ajándékot fürdőszobába húsvét alkalmára.

1, Divatos sminktükör

Hölgy ismerősök számára tuti-biztos ajándékötletként egy divatos sminktükör vásárlását érdemes megfontolni. A hölgyeknek ugyanis életük a sminkelés, így egy megfelelő minőségű, sima és nagyítós felülettel is rendelkező tükör nyerő választás lehet. A húsvét alkalmából persze vehetjük cukibbra a figurát és választhatunk mintás, vagy épp plüss bevonatos tükrök közül is.

2, Egyedi törölköző

Az egyedi mintás törölközők ma már nem csak a strandon lehetnek menők, hanem az otthoni fürdőszobákban is. Férfi ismerőseink számára a sportos, vagy épp italos törölközők lehetnek jó választás, míg hölgyek számára a kisállatos, ha már húsvét, akkor kis nyuszis, pihe-puha plüssös törölközők is jó választásnak bizonyulhatnak.

3. Vízálló bluetooth hangszóró

Sokan szeretnek a fürdőben kikapcsolva megszabadulni a mindennapi stressztől, vagy épp reggel ráhangolódni az előttük álló napra. Egy vízálló bluetooth hangszóró segítségével akár zuhanyozás közben is hallgathatjuk a reggeli rádióadást, vagy a saját zene válogatásunkat, vagy ha magunk adnánk elő, akkor a zenei aláfestést is megadhatjuk.

4, Színváltós zuhanyfej

Amennyiben a zenei aláfestés biztosított, akkor már csak némi fényhatás hiányozhat a tökéletes buli hangulathoz a zuhanyzóban. Ma már erre a célra találhatunk különböző színváltós zuhanyfejeket, amik a víz nyomásától, hőméréskeltétől függően változtathatják színüket, de akár mi magunk is meghatározhatjuk milyen világítást szeretnénk.

5, Hidromasszázs kellékek

A zuhanykellék vonalon maradva mindenképp érdemes lehet egy-egy hidromasszázs fürdőszobai kellék beszerzését is megfontolnunk, mint ajándék. Természetesen külön ilyen funkciójú zuhanyfejekkel is találkozhatunk, de ha nagyban gondolkodunk és egy közeli családtagunkat szeretnénk meglepni, akkor a hidromasszázs sarokkád árak sem mozognak csillagászati magasságokban, így ezeket is érdemes lehet megfontolni.

6, Divatos fürdőszoba szőnyeg garnitúra

A fürdőszobák esetében a különböző fürdőszoba szőnyegek a fürdő összképéhez járulhatnak hozzá. Egy sötét szőnyeg a világos, míg egy világos szőnyeg a sötét fürdőhelyiséget dobhatja fel. Természetesen a húsvét jegyében egy bohókás, színes szőnyeggarnitúra is jó választás lehet, de érdemes odafigyelni, hogy azért valamilyen szinte passzoljon a fürdőszoba stílusához.

7, Vicces WC papír

Utolsó ajándék ötletünk azok számára szól, akik valami vicces fürdőszobai ajándékkal szeretnék meglepni ismerősüket. Erre a célra tökéletes megoldást kínálnak a különböző vicces ábrákat és üzeneteket tartalmazó WC papírok. Ilyen téren tényleg csak a képzelet szabhat határt, hiszen a 10.000 Ft-os bankjegytől fogva, az ex-amerikai elnök arcmásáig minden helyet kaphat a WC gurigákon.

Összegezve: A húsvéti fürdőszobai ötletek tárháza persze még ennél is szélesebb, de a fentiek jó kiindulási pontot jelenthetnek, ha egy hasznos, mégis divatos, vagy épp vicces ajándékötletet keresünk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*