2016-12-16 kupon ajándék

Kupon ajándék

Nem olyan nagy baj, ha épp nem jut eszedbe semmi jó ötlet a közelgő alkalomra. Van más megoldás is, mint valami konkrét terméket vásárolni.

Manapság rengeteg kuponos oldal létezik, ahol kedvezményesen juthatsz hozzá egy-egy nagyon jó ajánlathoz. Egy kupon ajándék lehet a megoldás számodra, akár nőnek, akár férfinek szeretnél vásárolni!

Szeretnéd valami szép és hasznos ajándékkal meglepni szeretteidet, barátaidat? Még nem tudod pontosan, hogy mit is vegyél? Esetleg tudod, hogy akit szeretnél megajándékozni már régóta vágyik arra a bizonyos wellness hétvégére, viszont túl drágának találja? Mindig a leárazásokat figyeled?

Van megoldás!

KUPON AJÁNDÉK!

Nem csupán a promóciós újságok kuponjaira vagy éppen a Joy/Glamour-napokra gondolok, hanem az interneten keresztül megvásárolható kedvezményekre.

Számos kategóriában találhatsz kuponokat, például:

– Utazás
– Szállás
– Egészségmegőrzés
– Szépségápolás
– Szórakozás
– Termék, stb.

Hihetetlen jó áron lehet hozzájutni bizonyos termékekhez és szolgáltatásokhoz kötődő kuponokhoz. Csak írd be a keresőbe, hogy kupon… és számos kuponos oldalt fogsz találni. Óriási a választék, de érdemes böngészni köztük, hisz nagy különbségek lehetnek.

Népszerű kuponos oldalak

Bónusz Brigád

Minden kupon

Qponverzum

bónusz brigád
 

Mi az az előleg befizetés?

Kupon vásárlás esetén a kedvezményes ár garantált (hiszen ez a kupon lényege), viszont létezik olyan opció, hogy Te, mint az ajándékozó úgynevezett előleget fizetsz be, így nem a (kedvezményes) teljes vételárat fizeted ki, hanem csak egy részét.

Mondanék egy példát: Hotelben a wellness hétvége alap esetben 70.000Ft lenne, de a kuponoldalon most csak 25.000Ft. Ez egy nagyszerű ár igaz? Te szeretnéd meglepni ezzel a szüleidet, de nincs most 25.000Ft-od, hanem csak 10.000Ft. Van olyan opció, hogy az előleget kifizeted és máris a Tiéd az akciós kupon. Szóval a 10.000Ft-dat kifizeted előlegként és már ajándékozhatod is a wellness hétvégét a szülőknek. (Az ismét egyéni döntés, hogy később a fennmaradt összeget Te fizeted ki vagy találsz még szponzort, aki beszáll az ajándékba.)

Lejárati idő

A kuponoknak általában van lejárati idejük akkor is, amikor a kupont vásárlod (általában egy óra számol vissza, hogy meddig él még a kedvezményes ajánlat) illetve magára a kedvezményes terméknek/szolgáltatásnak is van lejárati ideje, erre érdemes figyelni.

Vidéken is…

Az országban eddig Budapesten van a legtöbb kupon kedvezményt adó szolgáltató, illetve feltörekvőben vannak a vidéki nagyvárosok (Győr, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Szeged, Nyíregyháza…).

Fontos, hogy mindig legyen lementett dokumentumod arról, hogy a kupon tényleges kifizetése megtörtént (minden kifizetés esetén, amit az interneten bonyolítasz, ez egy fontos lépés)!
Továbbá mindig figyelmesen olvasd el a felhasználói feltételeket és az általános szerződési feltételeket! A kuponoknak is lehet feltétele, érdemes mindent pontosan átnézni!
Írd meg Te is a tapasztalaidat, kíváncsi vagyok rá!

Ha bármi ötleted, véleményed van a cikkel kapcsolatban, nyugodtan szólj hozzá! Minden vélemény számít!
Kíváncsian várom a Te kupon ajándék ötleteidet is!

…egyre több ajándék ötlet vár Rád, jó böngészést!:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.