2020-02-26 Vintage fürdőszoba

Vintage fürdőszoba

A vintage stílusú fürdőszoba békés, emberi reggeli hangulatot ad nekünk, még hétfő reggel is, sőt, leginkább akkor!

A vintage világos, pasztell színei és kedves mintái a nyugalmat, fém és kerámia anyagai az állandóságot, a maradandóságot közvetítik számunkra. Pontosan azt, amiből a mai rohanó világunkban nagy szükségünk van. Legalább a fürdőszobában, reggelente.

A vintage fürdőszoba alapelemei leginkább az apróságok, a szappantartók és szappanok. A törölköző és toalettpapír tartók. Kerámia poharak a fogmosáshoz, és tároló kosarak a stílusos rendezettség kedvéért.

A fürdőszoba szőnyegek és néhány antik jellegű tárgy megadhatja azt a hangulatot, amivel még egy hétfő reggelnek is mosolyt csal az arcunkra.

Kerámia Folyékony Szappan-Adagoló

Elegáns vintage fürdőszobát varázsol egy modernnek tűnő, arany színű nyomóval díszített folyékony szappanadagoló. Színe tört fehér, ami jellegzetesen vintage szín, kompatibilis szinte minden színnel és formával.

Akár ajándékba is választhatjuk, mert nem csupán vintage, de egy modern üveg-arany fürdőben is pompásan mutat.

Kád Alakú Szappantartó – PurPur Quince

A hagyományos szappanokat szappantartóba tettük vissza használat után anno. A szappantartók mintái és formavilága változatos. A kád alakú szappantartó praktikus, a szappan kevésbé csúszik ki belőle.

Ez a szappantartó a kézzel festett kerámiák közé tartozik. Varázsa nem csupán egyediségében rejlik, hanem a készítésére szánt időben és a törődő figyelemben is, amivel a PurPur Pannónia manufaktúra készítette veszprémi műhelyében.

A kézzel készített kerámia egyedi, minőségi, igényes. Tökéletes arra, hogy jó érzéssel töltsön el, díszítse a fürdőszobát, vagy ajándékba adjuk szeretteinknek.

kerámia vintage szappantartó

Fém Fali Toalett Papír Tartó

Elvileg a toalettpapír tartóra nem sok figyelmet fordítunk. Azonban a vintage fürdőszobában még a papírtartó is stílusos és vonzza a figyelmet.

A papírtartó fémből készült, formája íves, nem éles, színe barna. Tökéletesen kiegészíti a vintage hangulatot a fürdőszobában.

Antik Natúr Kerámiakancsó

A fürdőszobában általában kevés a hely, de érdemes néhány olyan tárgyat is betenni, aminek nincs funkciója, illetve a hangulat fenntartása a funkciója. Ilyenek lehetnek a színes üvegek, ajtódíszek, vagy éppen egy klasszikus antik kancsó.

Régen a fürdőszobát egy kancsó és egy lavór jelentette. Abszolút vintage hangulati elem a kerámia kancsó (és a hozzá tartozó tál).

Antik Natúr Kollekciónk darabjai rusztikus, antikolt hatásukkal a régi idők természetes szépségét idézik.

Fürdőszoba Szőnyeg Drapp Ananászos

A fürdőszoba szőnyeg az első, amit belépve meglátunk, már csak méretnél fogva is. Ezért érdemes a fürdő hangulatának és egyben a vintage hangulatának megfelelő, mégis, egyedi, számunkra örömet adó mintájú fürdőszoba szőnyeget választani.

A szőnyeg lehet egyszínű, lehet feliratos, lehet figurális, és lehet mindez egyben.

Például, a vidám és fiatalos aranyszínű, ananászos fürdőszoba szőnyeg, ami nemcsak a fürdőszobát dobja fel feldobja, de a hangulatodat is. Mérete 60x40cm, anyaga 60% gumi és 40% Polyester.

vintage fürdőszoba szőnyeg

Textil Tároló Kosár Szett

A tároló kosarak egyrészt segítenek rendet tartani a fürdőszobában, másrészt igazi vintage hangulati elemek lehetnek. Ezért lehetnek akár csupán díszítésként is a fürdőben a polcokon.

Ez a textil tároló kosár szett 2db-os szürke fehér felirattal. Akár egy modernebb fürdőben is kaphat helyet.

Összegezve

A fürdőszoba vintage hangulatát sok kis elem adja meg, melyeknek színe és minta világa világos, pasztell és mindenképpen nyugalmat adó legyen. A vintage fürdőszoba alapelemei leginkább a szappantartók, a törölköző és toalettpapír tartó. A kerámia poharak a fogmosáshoz, és tároló kosarak a stílusos rendezettség kedvéért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.