2019-03-24 ezust-szinu-vekony-nemesacel-nyaklanc

Vékony nemesacél nyaklánc ajándékba

Az, hogy nyakláncot hordunk, az önbizalmat erősíti. A testékszerek viselése régen kiváltság volt, ami bizonyos feladatok, próbák teljesítése után járt. Tehát, aki ékszert viselt, az már letett valamit az asztalra, és ettől kihúzhatta magát, nőtt az önbizalma.


Ezek a fajta próbatételek ma már a hétköznapjaink szintjén nyilvánulnak meg, kimondatlanul. Mégis, a szokás megmaradt, ilyenkor megajándékozzuk önmagunkat, vagy egymást.
Nézzük, miért pont vékony nemesacél nyakláncot adjunk és kapjunk ajándékba?
A nemesacél egyedi tulajdonságai

Tartós és strapabíró – hosszúéletű ajándék, mindig eszébe fogsz jutni, ha ránéz, hosszú ideig.
Hagyományos arany és ezüsthatású ékszerek, modern technológiával készítve.
Allergiások számára az egyetlen választás – az orvosi fém biztonságosan viselhető számukra is.

A Swarovski kristályos ékszer szett is kiváló ajándék lehet! A Swarovski kristályos szettek ajándékba című cikkben ötleteket adunk hozzá!

arany-szinu-vekony-nemesacel-nyaklanc-ekszer

Ezüst színű nemesacél nyaklánc, egyszerű, kerek szemekkel

A vékony, egyszerű nyakláncok célja, hogy díszítsen, de ne legyen harsány.
Egy egyszerű, vékony kerek szemekből álló nyaklánc díszít, de nem kiemel. Később a párját is megveheted ajándékba neki, ami arany színű, egyszerű, de már nem csak díszít, de ki is emel a tömegből, egy kicsit, a maga szolid módján.
A vékony nemesacél nyakláncok jelszava: a kevesebb több!

Vékony, ezüst színű nyaklánc, préselt szemekkel

Ez a nyaklánc már vonzza magára a második – harmadik pillantást is, a préselt, oldalra fordított szemekkel, melyektől úgy fest, mintha tömör anyag lenne.
Hétköznapokra tökéletes választás. Egész nap érzed, hogy veled van, ha gondolkodsz, játszhatsz vele, de senki sem fogja azt gondolni, hogy megjátszod magad.

Nagyobb gyermeknek is adható egy nemesacél nyaklánc vagy bármilyen más ékszer, akár gyereknapra. Az Ékszer gyereknapra című cikkben erről részletesen írtunk!
Arany színű nemesacél nyaklánc, zsinóros minta

A vékony, egyszerű nyakláncok célja, hogy díszítsen, de ne legyen harsány, ugye?
Ez a nyaklánc 10 pontos, példátlan kivitelezés ebben a tekintetben.
Ha ránézel, olyan, mint ha egy arany zsinór lenne a nyakadban. Nem hivalkodó, ugyanakkor, ha valaki rád néz, azt fogja gondolni: nahát!

Arany és ezüst színű nyaklánc, téglalap mintás szemekkel

Levegős, nyújtott téglalap mintás szemek, részben arany, részben ezüst színű.
Ez egy különleges nyaklánc, ritka a kétfél színezésű minta. Egy ilyennek lennie kell minden ékszeres dobozban. Ha visszahúzódó típus vagy, de azért szeretnél kivételes kisugárzást nyújtani a külvilág felé, akár a munkahelyeden, akár egy randin, ez a nyaklánc tökéletes választás. A legjobb barátnőd pedig örökre a szívébe zár, ha ezt kapja tőled ajándékba.

Összefoglalva, a vékony, egyszerű nyakláncok célja, hogy díszítsen, de ne legyen harsány. Egyszerre csak egyet viselj a nyakadban, hogy az érvényesülhessen, még akkor is, ha leginkább el akarsz bújni. A vékony nemesacél nyaklánc remek választás önmagadnak, jutalomként, de a barátnődnek is, ajándékba.

Válogass kedvedre a steeel.hu nemesacél nyaklánc webáruházban, a nemesacél ékszerek szakértőjénél! A vékony nemesacél nyaklánc vásárlása is gyors és könnyű! Megbízható szállítási módok között választhatsz!
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.