2019-01-06 limuzin-berles

Olcsó limuzin bérlés hátrányai

Az ajándékozás az egyik legszebb dolog az életben. Ha ajándékot szeretnél adni annak, akit szeretsz, valószínűleg a legjobbat szeretnéd adni. Ez így van akkor is, ha az anyagi lehetőségeid nem engedhetik meg, hogy a legdrágábbat vásárold. A limuzin bérlés esetében nem is kell a legdrágábbat választanod ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást kapd. Azonban az olcsó limuzin bérlésnek megvannak a hátrányai, amiket érdemes mérlegelni, mielőtt döntést hozol!

Olcsó limuzin bérlés hátrányai

Ha valami jóval olcsóbb, akkor az gyanus lesz, hiszen valamin be kell hoznia az ár különbözetet az adott cégnek. Nézzük akkor az olcsó limó bérlés hátrányait:

1, Piszkos limuzin kívül-belül

Ha a legolcsóbbat választod, akkor megeshet, hogy nem fordítanak a limó tisztaságára kellő figyelmet. Kellemetlen érzés, ha a limuzin kárpitján foltok vannak, esetleg sáros, piszkos a belső tér. Esküvő, házassági évforduló, születésnap esetén főleg el tudja rontani az egész alkalom ünnepélyességét.2, Más limuzin jön

Talán az a legrosszabb, ha nem az a limó érkezik, amit kiválasztottál. Sajnos ilyen is előfordul és nem egy technikai hiba miatt, hanem mert nem rendelkeznek olyan minőségű limuzinokkal, amik fotó alapján csalogatóak lennének. A fotókon mást mutatnak, mint amit küldenek. Ezt csak úgy előzhetjük meg, ha megfelelő referenciákkal rendelkező céget választunk.

3, Nincsenek extrák, ajándékok

Az ajándék pezsgő már nélkülözhetetlen, de a bőr ülések, a króm felnik, a hangulatvilágítás és fejlett hangberendezés az extrák közé tartozik. Legyen letisztázva, hogy mik azok, amikre számíthatsz! Ha megígérik, akkor elvárható, hogy tényleg ott legyen. Ha nem tudnak biztosítani extrákat, ajándékokat, akkor ez megintcsak komoly hátrány.

Igény szerint kérhető legyen a virág díszítés, az egyedi rendszám vagy bármely alkalomhoz illő díszítés. Egy esküvőn ezek szükségesek, furcsa is lenne, ha egy esküvőn nem lenne feldíszítve a limuzin.limuzin-berles-lanybucsura4, Nincs lehetőség egyedi kérésekre

Ha igazán különlegessé akarunk tenni egy ajándékot, akkor igyekszünk személyre szabni és plusz részleteket is belecsempészni. Legyen egy limuzin bérbeadással foglalkozó cég rugalmas és sokféle igényt ki tudjon elégíteni. Több egyedi elképzelés is legyen elérhető. A fotós, a sztriptíz táncos, a chippendale táncos, felszolgáló mind kérés esetén biztosítsák őket. Természetesen ezek a legolcsóbb szolgáltatásba nem tartoznak.

Ezek lehetnek egy olcsó limuzin bérlés legnagyobb hátrányai. Nem érdemes kockáztatni azt az egy alkalmat, amit rászánunk. Ha már fizetünk érte, akkor ne legyen ablakon kidobott pénz! Legyen igazán kivételes és minden részletében tökéletes élmény!Tagged on:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.