2019-11-21 Mozijegy ajándékba

Mozijegy ajándékba

Mindannyian szembesültünk már azzal, milyen nehéz is ajándékot vásárolni szeretteinknek. Legyen szó karácsonyról, szülinapról, vagy csak egyszerű szívélyes gesztusról, ha ajándékot választunk könnyen főhet a fejünk, ha nincs már az elején valami nyerő ötletünk. Aki bajba jutna a témában annak javasoljuk, hogy adjon mozijegyet ajándékba. Az alábbiakban pedig el is áruljuk miért is olyan jó ötlet ez.

Mozijegy gyerekeknek

Mozijegyek adhatunk ajándékba gyermekeinknek. Elvégre melyik gyermek ne örülne, annak ha családjával illetve barátaival megtekintheti a legújabb kasszasikereket, vagy akár gyerekkori meséi élőszereplős remake változatait.

Legyen szó Marvel, Disney vagy más nagy stúdiók filmjeiről, esetleg rajzfilmjeiről a gyerekek egész biztosan nyitottak lesznek rá, sőt biztosra vehető, hogy azonnal rohannának is a kasszához a popcorn-ért.

Persze a jó film kiválasztása sohasem egyszerű, de a rengeteg interneten fellelhető előzetes betekintést enged az egyes filmek világába. A Disney filmek esetén érdemes meglátogatni a Disneyfilmek.com-ot, ahol szinte minden Disney élőszereplős film és rajzfilm előzetes megtalálható.
Mozijegy barátoknak

Remek ajándék lehet néhány mozijegy baráti társaságunk tajgai számára is. Ezzel nem csak egy jó közös programot szervezhetünk össze, de maga az ajándékozás gesztusa is biztosan meghatja ismerőseinket. Persze a közös érdeklődésbe eső film kiválasztása itt is igen nehéz feladat lehet, de ha bölcsen választunk, akkor nagyszerű délutánt, vagy estét tölthetünk el barátainkkal, mindezt úgy, hogy nem is kellett mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

Mozijegy az egész családnak

Senki sem szeret a négy fal között ücsörögve lenni egész nap. Lepjük hát meg szüleinket, nagyszüleinket is mozijegyekkel, hiszen egy jó kis közös családi mozizás összehozhatja a családot és utána egy tartalmas közös beszélgetés biztosan mindenki pozitív élményekkel tölt fel majd.
Mozijegy párunknak

Természetesen nem maradhat ki az ajándékozás során a romantikus vonal sem. Amikor sikerül elcsípnünk, hogy párunk szívesen megnézne egy-egy filmet, akkor érdemes kapnunk az alkalmon és meglepnünk egy romantikus, éjszakába nyúló mozizással, amit esetleg megspékelhetünk egy kis esti sétával a kivilágított belvárosban. A hölgyek az ilyen apróságokat mindig is értékelték, de a barátunk/férjünk kedvére tennénk ezzel, biztosan az sem marad hatástalanul.

Összegezve:

Elsőre bár talán nem tűnt olyan meggyőzőnek a mozijegy ajándékozás ötlete, de a fenti néhány indok remélhetőleg mindenkit meggyőzött arról, hogy egy ilyen kis apró gesztussal is nagy eredményeket lehet elérni és mindenki kedvére tehetünk egy romantikus, esetleg vicces, vagy netán akció dús mozi délutánnal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.