2020-01-30 Mit adjak nászajándékba?

Mit adjak nászajándékba?

Az esküvők szépek, romantikusak, izgalmasak, és csak egyetlen nehéz kérdés van velük kapcsolatban, mit adjak nászajándékba?

A nászajándék olyan ajándék, ami jó esetben örömet ad, emléket, és évtizedeken át is elkíséri a házaspárt.

Nincs ötleted, mi az, ami igazán megfelelő nászajándék lenne? Az étkészlet adja magát, klasszikus ötlet, ahogy a pohár készletek is. de nem mindegy milyet választunk, ugye? A színe, a mintája, a hangulata, mind – mind nagyon fontos tényezője az ajándéknak.

Ha emlékezetes és szép nászajándékot szeretnél, ami nem olvad bele a nászajándékok tömegébe, akkor válassz a legjobbak közül.

Romantik Natúr Étkészlet nászajándékba

Letisztult, egyszerűnek látszó, antikolt hatású, majdnem fehér, stílusos étkészlet. Színe natúr, minden kompatibilis. Az antikolt hatás miatt azonban stílust, „régi idők békéje” hangulatot ad majd az étkezésnek.

Erre mondják, hogy minden háztartásban szükség van rá. A mintája egyszerű, nem harsány, barátságos. Igazi nászajándék étkészlet.

És a Romantik Natúr kollekcióban lehetőséget ad arra is, hogy később a további darabokkal is megajándékozd a szerencsés házaspárt.

Az étkészlet 18 darabos, 6 db mélytányér, 6 db lapostányér, 6 db desszertes tányér van benne.

Romantikus étkészlet nászajándékba

Modern Porcelán Étkészlet nászajándékba

Ez a porcelán étkészlet igazi modern darab, fekete-fehér mintás, és a formavilága is 21. századi, négyzetes.

Fehér porcelánból készült a 18 darabos étkészlet, fekete virágokkal és levelekkel díszítve. A karcsú bevágásokkal ellátott négyzet alakú tányérok ideálisak a modern belső terekhez, de nagyszerű helyük lesz egy klasszikusan díszített ünnepi asztalon is.

Szép, tartós és emlékezetes nászajándék. 

Modern étkészlet nászajándékba

Van Gogh Porcelán Csésze nászajándékba

Ez a díszdobozos porcelán tea vagy kávés csésze, porcelán aljjal, olyan nászajándék, ami már keveseknek adatik meg. A porcelán csészéket leváltották a mókás bögrék, és a rohanva kávézás.

Egy ilyen szépséges porcelán csészéből kortyolni a minden reggeli teát vagy kávét, nem csupán a napnak, de az életünknek is adhat egy olyan ritmust és békésebb életérzést, ami egészségesebb és sikeresebb élethez vezethet.

Ezért tökéletes ajándék egy esküvőre, mellyel egy új, közös életet alapoznak meg.

Porcelán csésze készlet 6 személyes, díszdobozban szállítjuk. Szépséges és hagyományőrző nászajándék.

Porcelán csésze nászajándékba

Vintage Étkészlet nászajándékba

Egy igazi vintage hangulatú, kézzel festett magyar kerámia étkészlet. Világos háttéren levendula mintával. Békés vintage hangulat. Megalapozza az evés, a közös családi étkezés hangulatát, és ezzel a nap egészére rányomhatja bélyegét.

A levendula minta a levendula mezők időtlen nyugalmát sugározza a Violin Levendula Kollekciók darabjaival. Az étkezés közben az élet könnyedségét és a bőség érzését élvezhetik a közös étkezések során.

A szett tartalma: 6 db mélytányér, 6 db lapostányér, 6 db desszertes tányér.

Levendula étkészlet nászajándékba

Kristályüveg Pezsgőspohár nászajándékba

A poharak szintén szerepelnek az örökzöld a vágyott nászajándék listán, mert tökéletesek minden ünnepi alkalomra. A lenyűgöző kialakítású pezsgőspoharakkal élmény a koccintás.

Mind a Mikasa Cheers készletben a 4 pohár különböző, mégis egymást kiegészítő dizájnnal rendelkezik.

Kristály pezsgőspohár nászajándékba

Esküvői gyertya nászajándékba

Átvilágítós Gyertya Roses And Pearls

És nem feledkezhetünk egy szép és hagyományos ajándék kiegészítőről sem, mely akár már az esküvő szervezés idején is végtelen hasznos. A szépséges esküvői gyertyáról, mely ajándék, és asztali dísz, ezen kívül remek fotós kiegészítő eszköz is, nem csupán nászajándék.

A romantikus és modern nászajándékok széles választéka biztosítja, hogy találsz olyat, ami a Te szívednek is kedves, és emlékezetes nászajándék is lesz. Ha pedig az esküvőt is meg kell még szerveznie valakinek, akkor az esküvő szervezése is megoldható!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.