2016-12-30 fogyókúrás ajándékok

Fogyókúrás ajándékok? Átverés vagy tényleg működnek?

Sokan sokféleképp próbálkoznak a lefogyással. Vannak olyan termékek/szolgáltatások, amiket kifejezetten fogyásra ajánlanak és adnak el belőlük sokat. Ezek lehetnek igazán ideális fogyókúrás ajándékok!
Olyasvalakinek szeretnél ajándékozni, akiről tudod, hogy szeretne lefogyni? Folyton új dolgok után keres, amik majd lefogyasztják?

Fogyókúrás ajándékok közül összegyűjtöttünk néhányat, amik közül válogathatsz… persze kérdés, hogy ezek mennyire segíthetnek?Fogyókúrás ajándékok

Fogyókúrás tabletták

A fogyókúrás tablettákkal kapcsolatban mindenkinek vannak félelmeik. Nem csoda, hisz a gyógyszerekről általában mindenkinek rossz véleménye van, persze ha muszáj, akkor szinte mindenki beveszi őket.tabletták De ez az ellenérzés bármilyen tablettával kapcsolatban létezik. Nem az a tipikus ajándék ötlet, de lehet, hogy valaki jó szándékból megveszi. Arra figyelni kell, hogy sok átverés létezik, amik komoly mellékhatásokat okozhatnak.

Persze vannak természetes összetevőket tartalmazó tabletták is, amiket bátran lehet használni vagy ajándékba adni!:)
 

Fogyasztó tapasz

A tapaszok szintén abba a hihetetlen kategóriába tartoznak, hisz miért is fogyasztana egy tapasz, amit felrakok a bőrömre? Ettől függetlenül ebből is rengeteg féle van és biztos sok is fogy belőlük. Itt is az az ígéret, hogy fokozza az anyagcserét, méregtelenít és még ha gyógynövények is vannak benne, akkor tuti a siker!

Ha valaki tapaszt vesz ajándékba, valahogy így hangozhat a párbeszéd…
“Tessék egy tapasz ajándékba!”
“ÓÓ Köszönöm, pont éppen tapaszt akartam venni, hogy lefogyjak!”:))

Na jó, ez egy kicsit furán hangzik, de ha tudjuk, hogy a másik épp ilyet szeretne, akkor miért ne vehetnénk ajándékba neki?!

Többnyire a hölgyek keresgélnek fogyókúrás termékeket, úgyhogy ha esetleg nőnek keresel ajándékot, akkor az ajándék ötletek nőknek aloldalon találsz még többet!Fogyasztó nadrág, fogyasztó öv

Ha többet izzadsz, az jó neked! Nagyjából ennyi a fogyasztó nadrág és öv mögötti elképzelés. Ha ezeket hordod edzés alatt vagy akár egész nap, akkor sokkal többet izzadsz és így fogyni fogsz. Ezt már kicsit jobban el tudom képzelni ajándéknak, hisz szoktak ruhát ajándékba adni és ha még a fogyás ígérete is társul hozzá, akkor biztos örülni fognak neki! …vagy nem…:)

Érdemes jól körülnézni, mert ár tekintetében óriási különbségek lehetnek. Pedig, ne feledjük, csak arra kell, hogy izzadjunk tőle!
fogyás

Akupunktúrás fogyás

Nagyon népszerű az akupunktúrás fogyasztás, ahol a test különböző pontjainak stimulálásával érik el a fogyást. Az eljárások különböznek egymástól, van ahol a fülbe raknak tűket, van ahol a lábujjakra helyeznek el gyűrűket. Vagy a test bármely más területét stimulálják azért, hogy a fogyás beinduljon. A lényeg a stimulálás.

Egy ilyen kezelést is lehet ajándékba adni, hisz nem kell érte sokat szenvedni. Sőt a különböző kuponos oldalakon még akciós ajánlatok is szerepelnek, így kedvezményesen juthatunk hozzá egy-egy ilyen kezeléshez. Kuponos oldalakkal kapcsolatban a Kupon ajándék cikkünkben olvashatsz.

Méregtelenítés

Igazából az előző fogyókúrás ajándékok is egyfajta méregtelenítő hatásúak is voltak. De vannak készítmények, amik kifejezetten a méregtelenítést segítik elő. Ezeket általában tabletta vagy folyékony formában viszed be, és az ígéret az, hogy fokozza az anyagcserét és megtisztítja a beleket a lerakódott salakanyagoktól. Méregtelenítő kúrákat, kezeléseket, termékeket is tudsz ajándékba adni.Kozmetikai kezelések

A fogyókúrás ajándékok közül az úgynevezett kozmetikai kezelések tartoznak talán a legdrasztikusabb módszerekhez. Ide tartozik a zsírleszívás, zsírfagyasztás, elektromos árammal való kezelések és még sok-sok más. Itt már akár műtétről is beszélhetünk, amitől sokan félnek természetesen. De azok akik már nagyon elszántak ezt is bevállalják a fogyás érdekében. A különböző klinikákon, egészségközpontokban szokták elvégezni. Bár ajándéknak nem olcsó…

 

Lehet rajta vitatkozni, hogy ezek érnek-e valamit… a tény, hogy sokan esküsznek rájuk! Ki tudja, hogy melyikben van igazság?!

Szerinted melyik válik be? Neked bevált valamelyik vagy mind átverés? Melyik lehet jó ajándéknak?

Kíváncsiak vagyunk a Te tapasztalataidra, ezek közül mi működött és mi nem. Milyen mellékhatásaik voltak vagy éppen milyen pozitív változást értél el velük?

Biztosan vannak még ezeknél is extrémebb fogyókúrás módszerek, amiket ajándékba lehet adni. Ha ismersz ilyeneket, írd meg nyugodtan.

…egyre több ajándék ötlet vár Rád, jó böngészést!:)Tagged on:

2 thoughts on “Fogyókúrás ajándékok? Átverés vagy tényleg működnek?

  1. A fogyasztó tapasz nagy átverés még fél kg-ot sem fogytam .Az ára sem stimmel ugyanis úgy hirdették hogy nincs kiszállitási dij mégis felszámoltak 1500 ft-ot csak az más néven szerepel .
    Másokat is ovok ettől ne rendeljenek mert igenis átverés az egész és sokba is kerül!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.