2019-11-18 angol-nyelviskola-budapest

Angol nyelvtanfolyam ajándékba

Jól tudjuk, hogy a mai globális világban a boldoguláshoz már közel sem elegendő saját anyanyelvünk elsajátítása. Éppen ezért egy, vagy akár több idegennyelv elsajátítása mindenképp javasolt, ahhoz hogy bármilyen helyzetben képesek legyünk kommunikálni. Azonban egyeseknek ez problémát jelenthet olyan szempontból, hogy egy nyelvtanfolyam igen költséges is lehet.

Éppen ezért egy angol nyelvtanfolyam ajándékba adása, amellett hogy kedves gesztus, az ajándékozott számára a jövőben rendkívül jövedelmező is lehet.

Miért adjunk ajándékba angol nyelvtanfolyamot?

Számos érvet fel lehet sorolni annak érdekében, hogy miért is éri meg angol tanfolyamba fektetni, ha ajándékozni szeretnénk. A leglényegesebb talán mindegyik közül, hogy így ismerősünk, akinek az tanfolyamot adjuk mentesül az alól az anyagi teher alól melyet egy tanfolyam magas költsége jelenthet. Sajnos még sokan ugyanis nem engedhetik meg maguknak ezt a plusz költséget és ez hatványozottan igaz lehet a fiatalokra, akik még nem rendelkeznek önálló jövedelemmel.

Ráadásul ne felejtsük, hogy sok iskolában az angol nyelv oktatása, még közel sem éri el azt a szintet, ahol a diákok képesek lennének használható, nyelvvizsgaszintű tudással kilépni a munkaerőpiacra.

Ha hatékony és gyors angol nyelvtanulásra van szükséged, kellemes környezetben, akkor vár a Behappy Nyelviskola!
Nyelvtanfolyam előnyei

Nyelvtanfolyamon való angol tanulásnak rendkívül sok előnyös oldala lehet. A teljesen kezdők egy angol nyelvtanfolyamot ajándékba kapva végre megtehetik azokat a kezdeti lépéseket, amelyeket eddig nem volt merszük, vagy lehetőségük egyéb okokból.

Akik már korábban tanultak angolul, azoknak egy ajándék nyelvtanfolyam lehetőséget ad arra, hogy felelevenítsék korábbi tudásukat. Felfrissítsék nyelvi tudásukat és beszédkészségüket. Előfordulhat az is, hogy ismerősünk mindeddig csupán odahaza önmagától autodidakta módon igyekezett angolul tanulni, így elkerülve a nyelvtanfolyamok költségét. Ilyen esetekben egy ajándék tanfolyam nagy lökést adhat az angol nyelv elsajátításban.

Azok akik esetleg jelenleg is tanulnak idegennyelvet, azoknak szintén kiváló ajándék lehet egy ilyen tanfolyam, hiszen még tovább fejleszthetik tudásukat, szókincsüket. Ráadásul mindezt úgy, hogy nem kell a költségekre figyelniük, hiszen szinte ingyen tanulhatnak.

Miért jobb egy angol nyelvtanfolyam?

A mai modern felfogásban zajló angol nyelvtanfolyamok számos előnnyel rendelkeznek. Ezek közül a legnagyobb előny a klasszikus oktatáshoz képest, hogy a tanuló abszolút saját időbeosztásához igazíthatja órarendjét. Ez akkor lehet előnyös, ha esetleg változó munkarendben dolgozva minden héten, vagy akár minden nap más-más időpont alkalmas számára az angol tudás fejlesztéséhez.

Emellett ezeken a tanfolyamokon különböző szintfelmérők által a tanárok pontosan le tudják mérni és folyamatosan követni tudják az illető angol tudásának fejlődését és az esetleges gyengeségeken folyamatosan csiszolhatnak.

Említsük még meg azt is, hogy az angol tanfolyamokon a tanulóknak folyamatosan lehetőségük van nem csak a nyelvtan, de a beszédkészség fejlesztésére is. Ezt tehetik a tanárral való diskurzusokkal, vagy külön erre a célra szolgáló angol beszédórákon, ahol egymással és többnyire angol anyanyelvvel rendelkező tanárral is lehetőség van kommunikálni.
Összefoglalva:

Az angol nyelv elsajátítása sohasem könnyű, de egy nyelvtanfolyamon jóval könnyebb és több lehetőség is adódik rá, mint az otthoni, vagy akár iskola környezetben. Éppen ezért ha úgy érezzük, hogy ismerősünk érdeklődik az idegennyelvek iránt, de esetleg még nem volt bátorsága, esetleg pénze belevágni a nagy kalandba, akkor érdemes lehet meglepnünk őt egy angol nyelvtanfolyammal, melyet igénybe vehet és így a költségek miatt sem kell majd aggódnia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.