2019-04-13 charm-karkoto-arany-ajandekba

Varázslatos Charm karkötő ajándékba

A charm szó jelentése, bűbáj, bűvölet, varázslat, varázsige, amulett, talizmán. Tehát a charm karkötő elvarázsol téged, vagy elvarázsolja a körülötted lévőket.

Van olyan ismerősöd, barátod, családtagod, akinek az életébe szeretnél egy kis varázslatot csempészni?

A bűbájjal óvatosa kell bánni, mert nem megfelelő varázslat többet árt, mint használ, ezért most alaposan körbejárjuk a charm karkötő témáját.

Charm karkötő tulajdonságai

A charm karkötők leginkább színes kristályból készült gömbökből állnak. A gömbforma a folyamatosságot, az élet lágy, de könyörtelenül folytatólagosságát is jelképezi. Valami, aminek nincs eleje, de nincs vége sem. Ez reményt ad, hiszen ha belekerülünk egy helyzetbe, lehet tudni, hogy majd megváltozik a helyzet, ahogy a gömb oldalán lefolyik a nedvesség, az élet is megy tovább. csak kell egy kapaszkodó ilyenkor.

Ezért kell a varázslat, hogy kapaszkodóként szolgáljanak a hétköznapokban.

Az ekszerwebshop.hu ékszer webshop charm karkötő kínálatából kedvedre válogathatsz! Biztosan megtalálod a legszebbet!

charm-karkoto-arany-ajandekba

Kinek való a charm karkötő?

Ahhoz, hogy ki tudd választani a megfelelő charm karkötőt ajándékba, nagyon jó támpontot kínál a karkötőt alkotó gömbök színe.

A rózsaszín karkötő lágyítja az eseményeket. Olyan hatású, mint ahogy a kölyökkutyus rád néz, „ne bántsd, szeress engem”. Ki tud ellenállni egy ilyen pillanatnak? Olyan alkalmakra való, amikor nőiesebbnek, gyengédebbnek akarsz látszani, illetve ha azt szeretnéd, hogy a körülötted lévők pozitívan álljanak hozzád. Ezt a karkötőt akár a hét minden napján lehet hordani. Van olyan ismerősöd, akinek szüksége lenne erre a hatásra?

A kék karkötő gördülékenyebbé teszi a beszélgetéseket, a kommunikációs problémák enyhülnek. Segíti a megértést. Egymás megértését, és saját magunk megérését is, bár abban a lila színű kicsit nagyobb segítséget tud nyújtani. A kék karkötő nagyon hasznos, de ha sokat hordjuk még megkapjuk, hogy túl sokat beszélünk, és még többet analizálunk. Tehát kedves és hasznos ajándék, de adjál hozzá használati utasítást is!

Karkötőt ajándékba adni igazán remek ötlet, mert nő és férfi is örülni fog neki! A textil karkötő is egy ilyen megoldás. A Textil karkötő ajándékba című cikkben részletesen írok róla!

Egy igazán fekete karkötő tud úgy viselkedni, mintha egy falat képezne körülöttünk, és ezzel megvéd bennünket. Ám vigyázat, ezt nem szabad minden nap és minden órában hordani. A falak hasznosak lehetnek, ha baj van, de aztán elsorvadunk magányosan az ilyen falak mögött. Ha van olyan ismerősöd, akit gyötörnek a körülötte élők, akkor neki az életét is megmentheti egy ilyen karkötő. de vigyázat, szólj neki, hogy csak addig hordja, amíg javul a helyzet.
A piros karkötő lendületet ad, tenni akarásba lök bennünket. Egy buliban nagyszerű, a munkában hasznos, kivétel nélkül mindenkinek.

Igazán jó választás lehet még egy vékony nemesacél nyaklánc ajándékba, amiről a Vékony nemesacél nyaklánc ajándékba című cikkünkben írtunk!

Összegezve, a charm karkötő nem egy ajándék bizsu. A karkötőnek hatása van, ezért érdemes odafigyeléssel kiválasztani a tulajdonosát.

Jó válogatást!

Ha tetszenek a karkötők és szívesen olvasnál még róluk, akkor a stiluspercek.hu ékszer blogon sok karkötő témájú cikket olvashatsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.