2020-01-12 valentin-napi-bogre-noknek

Valentin napi ajándékok nőknek

Milyen Valentin napi ajándék lesz a legjobb egy hölgynek? A Valentin nap a szerelmesek napja. Természetesen az év minden napja a szerelmeseké, de ez az a nap, amikor kedves, vicces vagy megható szerelmes ajándékot veszünk.

És ez az a nap, amikor az urak bajban vannak, hogy milyen ajándékot adjanak szívük hölgyének, igaz?

Nem kell tovább aggódni, összeválogattuk a legnépszerűbb Valentin napi ajándékot hölgyek részére.
Valentin napi ajándék ötletek nőknek

Valentin napi bögre nőknek

A bögre egy univerzális ajándék, és nem csupán azért, mert nem csak nézni, de használni is lehet. A Valentin napi bögre az, amit az ember lánya bevisz a munkahelyére, hogy megmutassa, az ő párja mennyire romantikus, mennyire szerelmes és milyen ötletes!

Tehát a Valentin napi bögre sokatmondó ajándék, érdemes minden évben egy kicsit másabb hangulatút választani. Szerencsére a Valentin napi bögre választék végtelen nagyságú. Lehet választani állatos, szexis, ördögös, romantikus idézetes, és még sokféle Valentin napi bögréből.

Valentin napi kulcstartó nőknek

A másik „beszélő ajándék” a Valentin napi kulcstartó. ez szintén olyasmi, amit az ember lánya gyakran magával visz, kiteszi az asztalra, hogy lássák a kollégák és a barátok is, milyen klassz.

A kulcstartó lehet elegáns gravírozott fa, vagy névre szóló egyedi kulcstartó. lehet vidáman színes, és lehet kicsit bohókás. lehet választani Állatos, és állatos szöveges kulcstartót is. Ez a legnépszerűbb.
Valentin napi mécses tartó nőknek

Egyértelmű, hogy Valentin napon nem hiányozhat a romantika egyik legerősebb jelképe, a gyertyafény. A gyertya úgy a legbiztonságosabb, ha megfelelő tartóba helyezzük, ilyen a mécses tartó pohár.

A Valentin napra pedig szivecskés, romantikus idézetes mécses tartót adjunk ajándékba, és nem csak a gyertya fog elolvadni.

Valentin napi párnák nőknek

A valentin nap másik ikonikus ajándéka, a szivecskés, szerelmes üzenetű párnák. A szív alakú párnák kimondottan a Valentin nap szimbóluma, más ünnepen nem nagyon látni ilyet.

A szerelmes hangulatú párnákból is sokféléből lehet választani. Szív alakú, kocka, téglalap alakú. Piros, idézetes, állatos.

Tartós kapcsolat esetén lehetőleg minden Valentin napra egyet. És ne ugyanolyat, mint tavaly. Mert ezek a párnák örökéletűek, ott vannak a lányszobák falán, polcán, kedves emlékeztetőként az elmúlt évek Valentin napjaira.

Ha párnát szeretnél adni ajándékba, akkor ajánljuk a Párna ajándékba című cikkünket is.

Összegezve

A Valentin nap nem múlhat el ikonikus ajándék nélkül, ugye? Ilyen ajándék lehet a Valentin napi bögre, kulcstartó, szerelmes párna, és a romantikát garantáló mécses tartó.

Ha további ötletekre van szükséged hölgyek részére, akkor érdemes elolvasni a Meglepetés nőnek című cikkünket, amiben segítséget adunk a válogatáshoz.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.