2020-01-12 valentin-napi-bogre-noknek

Valentin napi ajándékok nőknek

Milyen Valentin napi ajándék lesz a legjobb egy hölgynek? A Valentin nap a szerelmesek napja. Természetesen az év minden napja a szerelmeseké, de ez az a nap, amikor kedves, vicces vagy megható szerelmes ajándékot veszünk.

És ez az a nap, amikor az urak bajban vannak, hogy milyen ajándékot adjanak szívük hölgyének, igaz?

Nem kell tovább aggódni, összeválogattuk a legnépszerűbb Valentin napi ajándékot hölgyek részére.
Valentin napi ajándék ötletek nőknek

Valentin napi bögre nőknek

A bögre egy univerzális ajándék, és nem csupán azért, mert nem csak nézni, de használni is lehet. A Valentin napi bögre az, amit az ember lánya bevisz a munkahelyére, hogy megmutassa, az ő párja mennyire romantikus, mennyire szerelmes és milyen ötletes!

Tehát a Valentin napi bögre sokatmondó ajándék, érdemes minden évben egy kicsit másabb hangulatút választani. Szerencsére a Valentin napi bögre választék végtelen nagyságú. Lehet választani állatos, szexis, ördögös, romantikus idézetes, és még sokféle Valentin napi bögréből.

Valentin napi kulcstartó nőknek

A másik „beszélő ajándék” a Valentin napi kulcstartó. ez szintén olyasmi, amit az ember lánya gyakran magával visz, kiteszi az asztalra, hogy lássák a kollégák és a barátok is, milyen klassz.

A kulcstartó lehet elegáns gravírozott fa, vagy névre szóló egyedi kulcstartó. lehet vidáman színes, és lehet kicsit bohókás. lehet választani Állatos, és állatos szöveges kulcstartót is. Ez a legnépszerűbb.
Valentin napi mécses tartó nőknek

Egyértelmű, hogy Valentin napon nem hiányozhat a romantika egyik legerősebb jelképe, a gyertyafény. A gyertya úgy a legbiztonságosabb, ha megfelelő tartóba helyezzük, ilyen a mécses tartó pohár.

A Valentin napra pedig szivecskés, romantikus idézetes mécses tartót adjunk ajándékba, és nem csak a gyertya fog elolvadni.

Valentin napi párnák nőknek

A valentin nap másik ikonikus ajándéka, a szivecskés, szerelmes üzenetű párnák. A szív alakú párnák kimondottan a Valentin nap szimbóluma, más ünnepen nem nagyon látni ilyet.

A szerelmes hangulatú párnákból is sokféléből lehet választani. Szív alakú, kocka, téglalap alakú. Piros, idézetes, állatos.

Tartós kapcsolat esetén lehetőleg minden Valentin napra egyet. És ne ugyanolyat, mint tavaly. Mert ezek a párnák örökéletűek, ott vannak a lányszobák falán, polcán, kedves emlékeztetőként az elmúlt évek Valentin napjaira.

Ha párnát szeretnél adni ajándékba, akkor ajánljuk a Párna ajándékba című cikkünket is.

Valentin napi eljegyzés

Még ha nem is tűnik mindig eredeti ötletnek, de mi lenne romantikusabb egy igazi Valentin napi lánykérésnél? Egy jó ötlet, egy kis szervezés és az elmaradhatatlan egyedi és különleges eljegyzési gyűrű szerelmednek garantálja az örömöt!

Összegezve

A Valentin nap nem múlhat el ikonikus ajándék nélkül, ugye? Ilyen ajándék lehet a Valentin napi bögre, kulcstartó, szerelmes párna, és a romantikát garantáló mécses tartó.

Ha további ötletekre van szükséged hölgyek részére, akkor érdemes elolvasni a Meglepetés nőnek című cikkünket, amiben segítséget adunk a válogatáshoz.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.