2019-07-11 swarovski-kristalyos-fulbevalo

Swarovski kristályos szettek ajándékba

A Swarovski kristályok gyönyörűek, nőiesek és egész biztosan örömet szereznek, ha ajándékba adjuk őket. Az ékszer szettek jól mutatnak, és sokat segítenek abban, hogy milyen legyen az öltözékünk és smink, ezért nagyszerű ajándékötlet.

Amire érdemes figyelni, mikor kiválasztjuk az ajándékainkat, hogy milyen színűt, kinek adunk.

Swarovski kristályos szettek – Ajándékba félénk személyiségnek

A swarovski kristályok ragyogása legendás, ám, ha egy félénk személyiségnek szánod ajándékba, akkor a színeket gondosan kell kiválasztanod, ha örömet szeretnél szerezni. Esetleg kicsit segíteni szeretnél.

A kristályos ékszer szettek képesek önbizalmat adni, ám nem lehet egy félénk barátnőnek rögtön narancs, vagy vörös színű kristályos szettet adni.

Először érdemes inkább a világos zöld, majd később a ragyogó kék színű ékszerrel próbálkozni. Formában pedig a kedves virágok biztosan beválnak.

Egy Swarovski ékszer kitűnő választás ajándékba. A Swarovski ajándék ötletek nőknek című cikkben adunk még néhány ötletet.
Swarovski kristályos szettek – Ajándékba lendületes, harsány személyiségnek

Swarovski kristályos szett, tehát egy ragyogó fülbevaló, nyaklánccal remek ajándékötlet a lendülete, harsány barátnőnek is. Ha támogatni szeretnénk a feltűnésben, akkor a pirosas, nagyobb méretű ékszer szettek jó választás lesz.

Ha azonban kicsit mérsékelni szeretnénk a lendületén, akkor érdemes fehér, vagy enyhén rózsaszín, esetleg kék kristályos ékszert választani. Formában lehet akár sima téglalapok is, vagy gömböcskék.

Ha tetszenek az ékszer szettek, akkor az 5 ékszer szett stílus című cikkben 5 olyan stílusról olvashatsz, ami igazán divatos és ragyogó!

swarovski-kristalyos-fulbevalo
Swarovski kristályos szettek – Ajándékba idősebbeknek

A swarovski ékszer kortól függetlenül jól áll és ragyogó kisugárzást biztosít.

Ha idősebb ismerősnek, rokonnak szeretnénk egy gyönyörűséget választani ajándékba, érdemes megnézni, milyen színvilágú az öltözködése, és ahhoz passzolni. Ha a ruhatára bírja, akkor felváltva lehet neki ragyogó zöldet és mélyebb vörös színű ékszereket viselni. Segíteni fognak megőrizni a lendületét és az egészségét.

Ha tetszenek a kristályos ékszerek, akkor A cirkónia kristályos ékszerek világa cikket is ajánljuk!

Swarovski kristályos szettek – Ajándékba önmagunknak

Természetesen önmagunkat sem szabad kihagyni az ajándékozásból, swarovski kristályos ékszerből sosem elég. Vagy a színe megkapó, vagy a formája, nemigaz?

Összegezve

A narancsos, pirosas színű swarovski kristályos szettek a lendületet, az életkedvet támogatják. A félénkebb ismerőseinknek a kék és s zöld színek segíthetnek kicsit bátrabbá válni. A harsány barátoknak pedig a fehér, a rózsaszín és a kék szettek segítenek kicsit mérsékelni a lendületet. Az idősebb korosztálynak bármi jól állhat, de a pirosas és a zöldes árnyalatú kristályok segíthetnek megőrizni az életkedvet. és végül, magunknak is válasszunk valami szépet!

Egy Swarovski kristályos szett akár karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet! Olvass bővebben az ajandekotkaracsonyra.hu blog oldalon az Ékszer ajándék ötlet karácsonyra oldalán!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.