2018-11-19 swarovski-ajandek-noknek

Swarovski ajándék ötletek nőknek

Ha hölgynek keresel ajándékot, akkor a Swarovski kristályos ékszer nagyszerű ötlet lehet! Minden nő szeretne csillogó, ragyogó kinézetet! Szeretik az ékszereket minden alkalomra, minden ruhához mást és mást! Egy Swarovski ékszer ajándék ezért kifogyhatatlan lehetőséget kínál, hiszen nem baj, ha már van ilyen ékszere, biztosan találsz olyat, amilyen még nincs!

Ebben a cikkben ötleteket adok arra, hogy milyen ékszerek közül válogathatsz!

 

1, Swarovski ajándék ötletek nőknek – Swarovski nyaklánc

Nyakláncból sosem elég egy nőnek! A Swarovski nyakláncok pedig óriási kínálatot nyújtanak. Számtalan színben, formában találhatunk, úgyhogy nem könnyű még a Swarovski nyakláncok között sem választani. Ha tudod, hogy mi a kedvenc színe a hölgynek, akinek majd adod, akkor máris leszűkítetted a lehetőségeket.

Persze a nyaklánc anyaga terén is több lehetőséged van a választásra. Vannak bőr és fém nyakláncok, amin egy Swarovski kristályokkal díszített medál lóg. Természetesen vannak szív alakúak is, ha romantikus alkat vagy.

swarovski-nyaklanc
2, Swarovski ajándék ötletek nőknek – Swarovski gyűrű

Ha szokott gyűrűt hordani, akkor miértne vehetnél neki még egyet?! A Swarovski gyűrűk között is óriási a választék! Szögletes, kerek a leggyakoribb, de nagyon változatos formákat ki lehet hozni. Egy-egy Swarovski követ bármilyen felületre fel lehet vinni, úgyhogy a lehetőségek száma végtelen!

Van gitár vagy éppen virág alakú gyűrű is, úgyhogy az egészen vicces, hétköznapi viselethez és az ünnepi viselethez is találhatsz megfelelőt. Ha pedig még komolyabbak a szándékaid, akkor eljegyzési gyűrű, karikagyűrű is vásárolható Swarovski köves verzióban. Úgy ragyog, mint a gyémánt, csak jóval kedvezőbb az ára.

swarovski-gyuru

3, Swarovski ajándék ötletek nőknek – Swarovski karkötő

A másik nagyon népszerű ékszer, a karkötő. Egyszerre többet is lehet hordani, akár mindkét kézen. Össze lehet válogatni 3-4 darabot színben és stílusban passzolókat. Döntsd el, hogy milyen viselethez vennéd! Mondhatod azt, hogy a hétköznapi, utcai viselethez keresel Swarovski karkötőket. Tudod azt, hogy a piros a kedvenc színe és sok ilyen árnyalatú ruhája van. Tehát innentől kezdve könnyebb dolgod lesz, mert csak a piros színhez passzoló Swarovski karkötőket kell böngészned! És ezen belül is azokat, amik nem alkalmiak, inkább hétköznapi viseletnek lesznek jók.

swarovski-karkoto

4, Swarovski ajándék ötletek nőknek – Swarovski fülbevaló

Ha már van Swarovski nyaklánca, akkor a fülbevalónak is passzolnia kell hozzá! Válassz egy olyan Swarovski fülbevalót, ami illik a meglévő nyakláncához! Ha esetleg még nincsen nyaklánc se, akkor pedig még jobb, ha veszel egy egymáshoz passzoló Swarovski nyakláncot és fülbevalót is!

A fülbevalók terén is ugyanazt a széles választékot találod, mint bármely más Swarovski ékszer esetében. A laza, fiatalos fülbevalóktól kezdve a alkalmi viselethez is találsz megfelelőt!

swarovski-fulbevalo
5, Swarovski ajándék ötletek nőknek – Swarovski medál

A medálok nagyon jó kiegészítői lehetnek a nyakláncoknak. Ha van olyan nyaklánca, amin elférne egy medál, akkor akár Swarovski medált is vehetsz neki. Létezik olyan, amibe fotót lehet tenni, de állatos, virágos, szív alakú és még számtalan formájú és színű megtalálható!

swarovski-medal

Hölgyeknek már ajánlottunk ajándék ötletet A romantika jegyében – Ajándékozzunk szerelmet Valentin napon című cikkben!

Egy valamire figyelj, ha ékszert szeretnél vásárolni ajándékba! Tudd meg előtte, hogy allergiás-e a bizsukra vagy nemesfémekre. Ha allergiás, akkor a nemesacél ékszer lehet a jó választás, mert az antiallergén.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.