2019-01-01 4-karatos-ezust-fulbevalo-csepp-alaku-szintetikus-lila-zafir-kristallyal

Fülbevaló ajándékba – Milyet válasszak?

Milyen fülbevalót válasszak a páromnak? Rengeteg fülbevaló létezik, nem könnyű a választás, hogy melyiket vásároljam meg! Hogyan lehet kiválasztani legjobbat? Ebben a cikkben adok egy kis segítséget a fülbevaló választáshoz!

 

Fülbevaló anyag szerint

Számos anyagból készítenek fülbevalókat. Az anyag különlegessége, ritkasága határozza meg, hogy mennyibe kerül és mekkora a választék belőle. Drágakövekből kisebb a választék, kevésbé formálhatóak. A bizsu sokkal jobban formálható, de az értéke is jóval alacsonyabb.

Létezik:

  • nemesacél fülbevaló
  • arany fülbevaló
  • ezüst fülbevaló
  • gyémánt fülbevaló
  • különböző drágakövekkel díszített fülbevaló
  • bizsu fülbevaló
  • cirkónia fülbevaló (A cirkónia fülbevalókról a Cirkónia kristályos ékszerek világa cikkben írtam részletesen)
  • Swarovski kristályos fülbevaló (A Swarovski ajándékötletekről a Swarovski ajándék ötletek nőknek című cikkben írtam részletesen)
  • gyöngyös fülbevaló

Mindegyik más és más árkategóriába tartozik. Óriási a választék mindegyik anyagból több száz féle fülbevalót lehet találni.

swarovski-kristalyos-fulbevaloFülbevaló stílus szerint

Stílus szerint is többféléről beszélhetünk. Vintage, retro, bizánci, fiatalos, elegáns, laza… ez mind-mind nagyon különböző fülbevalókat jelent. Az a cél, hogy ahhoz a stílushoz, öltözködéshez passzoljon, akinek vásárolni szeretnéd. Meg kell ismerned, hogy mi a stílusa, milyenre vágyik, mi az, amire éppen szüksége van? Ha ezt tudod, akkor sokkal könnyebb lesz a választás!

 

Fülbevaló forma szerint

A fülbevaló formája meghatározza azt, hogy kinek áll jól. A hosszúkás fülbevalók optikailag megnyújtják a fejformát és sokkal látványosabbak. Ha rá szeretnéd irányítani a figyelmet, akkor ez való neked.

A kis méretű, pont szerű fülbevalók pedig kevésbé feltűnőek. Azoknak ideális, akik nem szeretnének feltűnést kelteni.

Vannak vidámabb hatást keltő fülbevalók is. Egy színes gömb, egy kristályokból kirakott állat formája, egy színes virág fiatalos, laza hatást keltenek.

Ha vallási meggyőződésedet is szeretnéd kimutatni, akkor találhatsz kereszt formájú fülbevalót is.

Igazából nincs olyan forma, amiből ne csináltak volna már fülbevalót. Vannak olyan anyagok, amelyek sok lehetőséget nyújtanak és vannak, amik kevesebbet. Egy gyémánt fülbevaló sokkal értékesebb, de egy Swarovski kristályosból vagy bizsuból sokkal többfélét meg lehet valósítani. Így aztán többfélét is vásárolhatsz ajándékba, hogy kedvére váltogathassa.

Az otthon, saját kézzel elkészített ékszereknek megvan a maga varázsa! Az ezoterikus kristályékszerek készítése házilag című cikkünkben részletesen írtunk róla!

jazzy-swarovskir-kristalyos-fulbevalo-light-siam-shimmerFülbevaló vásárlása

Először meg kell határozni, hogy mennyi pénz áll rendelkezésedre. Utána pedig azt, hogy ebből a pénzből milyen anyagú fülbevalót tudsz megvásárolni. Ha ezeket eldöntötted, akkor csak keresni kell egy olyan webáruházat, ahol széles választékból válogathatsz. Van olyan ékszer webáruház, ahol nemesacél, bizsu, Swarovski, cirkónia, gyöngyös ékszerek között egyaránt keresgélhetsz. Ez az ekszerwebshop.hu ékszer webáruház, ahol fülbevalók széles választékából válogathatsz és könnyedén megtalálhatod a legszebb fülbevalót!

Azt is figyelembe kell venni, hogy allergiás-e bizonyos anyagokra? Ha igen, akkor a nemesacél fülbevaló maradhat az egyetlen választás, mert az orvosi fémből készül és nagy eséllyel nem fog bőrirritációt okozni.Tagged on:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.