2020-02-24 Fiús babaváró csomagok

Fiús babaváró csomagok

A tündér újszülött babáknak nincs sokféle ruhára szükségük, de az a néhány legyen jó minőségű, és legyen belőle végtelen darabszámú. Ez nem vicc.

Sajnos végtelen hosszúságú listák születtek már arról, mire van szüksége egy újszülött babának. Azonban gyakran kimarad a lényeg. Nézzük a valóságot, beszéljük át, mi kell igazából egy kicsi fiúnak.

Fiús babaváró ruházat

A babának olyan ruhákra van szüksége, amibe könnyű belebújtatni a fejét, és a pelenkázás is könnyen megy. Ezek általában felül csónak nyakú, alul patenttal bontható ruhák.

Ilyenek például a Baba body és a rugdalózó. A body nagyon praktikus alsó ruházat, mert nem lóg ki belőle a baba dereka és nem gyűri maga alá a ruháját. Kényelmes, és a pelenkázás sem egy visító rémálom vele. A rugdalózó is könnyen lebontható a kapálózó fiúcskáról.

Válogasd össze a számodra legkedvesebb mintázatú ruhácskákat. Bodyból naponta akár 5-6 darab is kellhet a babának! Rugdalózóból pedig 2-3 darab, naponta.

És ne feledkezzünk meg a cuki sapkáról sem.

Babaváró csomagba textilek

A babának sokféle textilre lesz szüksége. Érdemes teríteni alájuk textil pelenkát, külön a fejük alá még egyet, mert nyáladzik, bukik, szájába tömi. Aztán üléshez érdemes a nyakukba nyálkendőt kötni. És szükség van babatakaróra is.

A hagyományos textil pelenka remekül használható védelemnek, plédnek, nyálkendőnek és a babakocsiban a feje alá kendőnek is. A meleg babatakarót nem váltja ki!

Babaváró csomagba pelenkázáshoz, fürdetéshez

A pelenkázáshoz szükséges pelenka, popsi krém, törlőkendő, pelenkázó lap és váltás ruházat.

A baba zökkenőmentes fürdetéséhez pedig fürdőlepedő, mosdókesztyű és fürdőhőmérő kell.

Babacsomagban Babának vigasz

Érdemes a babacsomagban rágókát, cumit, csörgőt és egy puha állatos marok kendőt is beletenni, hogy elterelje a baba figyelmét például a pelenkázás ideje alatt.

És végül, érdemes beszerezni az Első Éveim című gyönyörűen illusztrált Disney babakönyvet. Ebben megörökítheted a baba első éveinek vissza soha nem térő eseményeit.

Összegezve

Amire egy újszülött kisfiúnak valóban szüksége van. Babaruhák 56-62-es méretben. textilek alá és takarónak. Minden a pelenkázáshoz és a fürdetéshez. nagyon fontos, hogy figyelemelterelő cumi, rágóka is legyen. A készen kapható babaváró csomagban egyben benne van mindaz, amire praktikusan szüksége lehet a babának.

Tagged on:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.