2018-12-16 cirkónium

A cirkónia kristályos ékszerek világa

A cirkónia csillogása méltán teszi népszerűvé a belőle készített ékszereket. Ez az ember alkotta kő bár kevésbé értékes, mint a gyémánt, mégis kristálytiszta ragyogása lélegzetelállító. Ismerjük meg kicsit ezt a szintetizált kristályt, ami nagyszerű ajándék lehet bárkinek!

Cirkónia tulajdonságai

Sok vonzó, előnyös tulajdonsága miatt ennyire népszerű. Mik is ezek a tulajdonságok? Vegyük végig őket!

  • kemény anyag, majdnem olyan kemény, mint a gyémánt
  • tartós, ellenálló
  • színtelen, de többféle színben előállítható
  • hibátlan, zárványoktól mentes
  • ember alkotta, mesterséges kristály
  • sűrűbb, mint a gyémánt
  • a cirkónia kristály egy ásvány
Cirkónia kristály előállítása

A cirkónia kristály por állagú, amihez cirkónium-dioxidot adnak, majd összeolvasztják extrém magas hőfokon. Így hozzák létre a tökéletes cirkónia kristályt.

Ha szeretnél otthon, saját kezűleg ékszert készíteni, akkor az Ékszerkészítés házilag című cikkben segítünk ebben!

Cirkónia kristályos ékszer előnyei
cirkonia-kristalyos-fulbevalo-fuggo

Mivel mesterségesen jön létre, ezért bármilyen formájút, méretűt és színűt el lehet készíteni. Az ékszeripar ezért fedezte fel magának már évtizedekkel ezelőtt. A lehetősége száma végtelen és mivel elérhető áron lehet értékesíteni, ezért többet is vásárolhatunk különböző színű és stílusú ruháinkhoz. Ez nagyon vonzó tulajdonság, hiszen a hölgyek érthető módon szeretnek változatosan öltözni a hétköznapokban is.

Nem is beszélve a különlegesebb alkalmakról, rendezvényekről. Mivel egy átlag ember úgysem tudja megkülönböztetni a gyémánttól, szabadon ragyoghatunk benne és kedvünk szerint váltogathatjuk.

Ha a cirkónia kristályos ékszerek tetszenek, akkor a Swarovski is biztosan tetszeni fog! A Swarovski kristályos ékszerek ajándékba című cikket is ajánljuk!
Cirkónia kristályos ékszerek változatossága

Természetesen létezik cirkónia kristályos nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, karkötő, szettek, medál és még sorolhatnánk… Csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek! A vicces medálok, a szerelmeseknek, pároknak való medálok, ékszerek éppúgy megtalálhatóak, mint a kevésbé hivalkodó akár csak egy-egy kristállyal rendelkező ékszerek. Gyakran ötvözik nemesacéllal, amitől még többen hordhatják antiallergén hatása miatt.

Számos webáruház értékesíti ezeket az ékszereket, de érdemes megbízható, segítőkész és profi csapattal rendelkező ékszer webshopot választani, ha rendelni szeretnénk.

A kristalyekszer.eu webáruházban a cirkónia kristályos gyűrűk, cirkónia kristályos karkötők, cirkónia kristályos nyakláncok és a cirkónia kristályos fülbevalók rendelése is könnyű, gyors és felhasználó barát. A rendelés véglegesítése után 1-3 nappal már futárszolgálat szállítja házhoz vagy személyesen átvehető csomagponton.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.