2020-07-01 Céges ajándékcsomagok kolléganőknek

Céges ajándékcsomagok kolléganőknek

Sokat gondolsz arra, mivel lephetnéd meg, tehetnéd szebbé a kolléganőid napját? Jönnek a csajos ünnepek és nincs ajándék ötleted?

A kolléganőknek hagyományosan csokoládét ajándékozunk. Minden alkalomra. Lehet évforduló, jubileum, születés- vagy névnap, húsvét vagy karácsony. Nőnapra is kapnak csokit, a virág mellé.

És a kolléganők szeretnek ezért, igaz?

A hagyományokat érdemes megtartani. Válasszunk minőségi, szép, céges ajándékcsomagot ajándékba.

Céges édesség kolléganőknek hétköznapokra

A céges csokiban az a legjobb, hogy nem kell hozzá különleges alkalom. A kicsi kocka vagy téglalap alakú csokik, melyeken a cég színei, logója, vagy szlogenje van, és halomban hever a recepción, az irodában egy szép üvegtálban, fontos csapatépítő és hangulatkiegyensúlyozó szerepet is betölt..

A reklám csokoládé rabul ejt. Kollégát, kolléganőt és ügyfelet egyaránt.

Céges édesség kolléganőknek születésnapra

A születésnap személyes ünnep, ugyanakkor, minden kolléganő számára eljön ez a nap, minden évben. Ezért remek ötlet egy szép logózott, képpel díszített, 1000 mg vitaminnal dúsított, 250 grammos táblás csoki, boldog születésnapot felirattal.

És minden kolléganőnek választhatunk hozzá más-más kiegészítő csokit az ajándékcsomagba.

Céges édesség kolléganőknek nőnapra

Nőnapra, a virág mellé, válasszunk mennyiségi csokit.

A kisméretű, általában kocka vagy téglalap formájú reklám csokoládé többféle ízesítéssel is készül. Többnyire belga tej vagy étcsokoládéból készül, és különböző liofilizált gyümölccsel ízesített és díszített. Több szín, több íz.

Céges édesség kolléganőknek karácsonyra

A karácsonyi ajándékozás mindig komoly fejtörést igényel. De leegyszerűsíthetjük!

Állítsunk össze többféle csodálatos ajándékcsomagot, melyekben Adventi csokinaptár, csokitallér és szaloncukor is kerülhet, mondjuk aranyszínű papírba csomagolva. Hangulatos és elegáns.

A karácsonyi reklámcsoki elképesztően népszerű, mert nagyszerű ajándék, és lehet ajándék kiegészítő is egyben, például egy üveg céges sikeres évünk volt címkéjű bor mellé.

Céges édesség kolléganőnek exkluzív alkalmakra

A különleges alkalmakra, például 10 éves jubileum, vagy egy nagy siker ünnepléseként, érdemes valami különlegeset tenni az ajándékcsomagba. Ilyen lehet a többféle ízű és színű marcipán desszert, vagy a gyönyörű bonbon csomagok egyike is.

Egy hat vagy kilenc darabos, elegáns és már ránézésre is finom bonbon, megdobogtatja minden kolléganő szívét. Ezt garantált.

Legyél emlékezetes a kolléganők számára, céges ajándékcsomagokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.