2019-12-14 Babaváró csomag ajándékba

Babaváró csomag ajándékba

A gyermekáldás minden család életében egy különleges alkalom. Ahogy egyre inkább közeledik a nagy nap egyre több mindenre lehet szüksége a leendő szülőknek. Éppen ezért ha szeretnénk meglepni az újdonsült apukát és anyukát egy praktikus és egyben kedves ajándékkal, akkor mindenképp ajánlott elgondolkoznunk az úgynevezett babaváró csomagok ajándékozásán.

Lányos babaváró csomag

Amennyiben már előre tudjuk, hogy a születendő gyermek leány lesz, akkor ajánlanánk egy külön lányos babaváró csomagot ajándékba. Egy ilyen csomag tartalmazhat rengeteg mindent, melyre anyukának és kislányának szüksége lehet. A különböző méretű csomagok természetesen különböző felszereltséget is tartalmaznak.

Döntően az alábbiak biztosan megtalálhatóak egy csomagban:

 • Baba body
 • Textilpelenka
 • Szundi kendő
 • Cumi
 • Rágóka
 • Törlőkendő

A nagyobb kivitelű csomagok magától értetődően több mindnet is tartalmazhatnak, mint a:

 • Rugdalózó
 • Fürdővíz hőmérő
 • Fürdőlepedő
 • Cumisüveg
 • Babatakaró
 • Csörgő
Fiús babaváró csomag

Természetesen a kisfiúknak sem kell nélkülözniük a felsorolt hasznos kis holmikat. A fiús csomagok esetében, ahogy az elvárható a fiúsabb kék szín a dominánsabb. A minőségi takarók, lepedők, szundi kendők biztosan rögvest a kis apróságok szívéhez fog nőni. Mindez egy praktikus tároló dobozban egy esztétikus kék masnival egy valódi babavárós kis ajándékdobozt alkothat.

Natúr babaváró csomag

Azon szülők számára, akik a baba nemét csak a születést követően kívánják megtudni, nehezebb lehetne babaváró csomagot ajándékozni. Azonban erre kínálnak tökéletes megoldást a semleges „natúr” babaváró csomagok.

A lányos és a fiús csomagokhoz hasonlóan ez a csomag is tartalmazhat minden jót, melyre szülőnek, babának szüksége lehet.

Karácsonyi babaváró csomag

Karácsony közeledtével jó opció lehet még a karácsonyi babaváró csomagok között is szemezgetni. Magától értetődően itt is választhatunk a lányos, illetve a fiús csomagok közül. Ezek a csomagok kifejezetten a karácsony szellemében lettek összeállítva.

Lányoknak a piros színekben pompázó ruha szett, vastag takaró és persze az elmaradhatatlan mikulás csizma kerül a csomagba, míg a fiúkat a csizma mellett karácsonyi témájú, de fiús, kék ruha szett várja.
Tervezhető babaváró csomag

Persze, ha mi magunk szeretnénk összeállítani a tökéletes csomagot, akkor lehetőségünk van arra, hogy a happybabybox.hu weboldalon összeválogassuk a számunkra tetszetős termékeket és díszcsomagolásba kérve egy egyedi tartalmú és csodaszép ajándék szettet adhassunk át.

Tehát ha tökéletes ajándékot szeretnénk várandós ismerősünknek, akkor érdemes elgondolkodnunk egy babaváró csomag beszerzésén, melyek között fiúknak, lányoknak is megtalálhatjuk a tökéletes választást.

Ha pedig ágyneműhuzatot kell választani a babának, akkor a Disney minták biztos sikert aratnak! Ajánljuk a Melyik Disney ágyneműhuzatot válasszam című cikkünket is!

A Praktikus baba-mama kiegészítők című cikkben további ötleteket találsz babáknak és mamáknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.