2020-03-10 Anyák napi ajándék ötletek

Anyák napi ajándék ötletek

Az anyák napja kicsit olyan, mint a karácsony, igaz? Izgulunk az ajándékok miatt.

Anyák napjára készülünk kedves ajándékokkal, virággal, esetleg dalokkal is. A kreatív, saját készítésű ajándékoknak idő kell, ahogy a dalok megtanulásának is.

Ha már nem vagy ovis, vagy nincs kreatív vénád, akkor készen is lehet nagyszerű ajándékokat találni anyák napjára. Ehhez szedtünk össze néhány kedves, praktikus, és mindenképp szeretetteli ötleteket.

Az igazi anyák napi ajándék

Anyák napjára igyekszünk valami olyat adni az édesanyáknak, aminek örülnek, nagyobbak lévén pedig olyasmit is, amire szükségük lehet. És ha őszinték vagyunk magunkhoz (mindegy, hány évesen), akkor pontosan tudjuk, hogy az anyukáknak két dologra van szükségük (mindegy hány évesen), az egyik, hogy legyünk velük, és adjunk nekik közös időt, a másik pedig, hogy kapjanak némi segítséget.

Ezt a kettőt remekül ötvözi, az anyák napi üveg. Vagyis az befőttes üveg, amelybe kis cetlikre felírogatjuk azokat az apróságokat, amiben tudunk segíteni anyának. Bevásárlás, bútorszerelés, pincepakolás, hűtőmosás… És amikor ott járunk nála, kihúzunk egy cetlit, és megtesszük, amit megtehetünk.

Kényeztető anyák napi ajándék

Az édesanyák gyakran erőn felül adnak a családnak, a gyerekeknek, igazán megérdemlik a kényeztető ajándékot anyák napjára. Ilyen lehet például, egy szépséges, pihe-puha anyák napi ágyneműhuzat.

Az ágyneműhuzat színe és anyaga is nagyon fontos tényező. Nézd meg, anya milyen színű ágyneműben alszik legszívesebben. Aztán válassz neki egy kedveset, vagy vagány színeset. Vagy a jolly joker, egy szenvedélyes bordó pamutaszatén ágyneműhuzat ajándékba, mely kényezteti a bőrét, melegen tartja és vigyázza az éjszakai pihenését.

Fontos még az is, hogy megfelelő méretet válassz, ezért egy óvatlan pillanatban mérd le a jelenlegi paplan méretét, hogy biztosan jó ágyneműhuzatot válasz, és örömteli legyen az anyák napi ajándék.

Anyák napi ajándék bögre

Ahogy a karácsony nem múlhat el újabb karácsonyfadísz nélkül, úgy az anyák napja is mindig hoz egy új bögrét. ez hagyomány, tessék megőrizni. A bögrék univerzális ajándékok, és mindig lehet egy kicsit egyedibbé tenni.

Hagyományos anyák napi bögrének számítanak a családról készült, fényképes bögrék, illetve a kedves „szeretlek anya” feliratú bögrécskék. Ám újdonságnak számítanak a kreatív mintázatú „szeretlek anya” bögrék. A macis, állatos, vagy éppen ördögös bögre akár vagány hangulatot is adhat az anyák napi ajándékoknak, és remekül kiegészíti azokat.

További anyák napi ötleteket találhatsz az Anyák napi ajándék ötletek című cikkben a praktikak.hu weboldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.