2019-05-17 ajandek-doboz

Ajándék ötletek kicsiktől nagyokig

Szeretünk ajándékot adni, ajándékot kapni. Lehet szó nemzetközi ünnepről, személye évfordulókról, vagy kitalált mesehősökről, mi ajándékozunk, mert adni jó és szívet melengető.

Ma már az internet is segítségünkre van, elég rákeresni arra, hogy ajándék gyereknapra, és máris nem lesz kérdés, mit vegyünk május végén a gyerkőcnek.

 

Ajándékötletek családtagoknak

Örökzöld vicctéma volt, hogy milyen ajándékot vegyünk a feleségnek. A férfiak azért mulattak rajta, mert annyit szenvedtek mire kitalálták az ajándékot, a nők meg azért, mert sosem azt kapták, amit sugalltak. Hiába, az ajándékok nyelve nehéz.

De ma már nincs ilyen gond, az ember lánya csak rákeres a neten pár karkötőre, és mire a férj hazajön, a google már tudja, hogy ezen a wifin ilyen termékeket kell feldobni reklámnak, csakis.

A viccet félretéve, ma már nem kell anyóson keresztül sugalmazni, hogy ki milyen ajándékot szeretne. Csak meg kell nézni a könyves polcot, fehérneműs fiókot, ékszeres dobozt, és máris tudni fogjuk, hogy melyik bolthoz vegyünk ajándékutalványt.

ajandekok-noknekAjándék ötletek barátoknak

Barátoknak ugyanolyan gondolatmenet mentén könnyű ajándékot választani, mint rokonnak. Mivel tölti a szabadidejét, hogyan öltözködik, szeret-e olvasni, kirándulni, illetve ha van háziállata, annak mindig lehet úgy ajándékot venni, hogy a gazdi örüljön.

Alapszabály, hogy barátnak évente egyszer viccesen ciki ajándékot kell választani. Például feliratos kötényt, ciki feliratú bögrét, törölközőt, dísztárgyat.

Lánybarátoknak az ékszer mindig jó ötlet, ami épp divatos bizsu, abból bármit lehet venni, a szándék a lényeg, ha nem tetszik, legfeljebb elcserélik egymás között a csajok.

 

Ajándékötlet, ami mindig és bárkinél beválik

Adj ajándékba tudást. Könyvet, tréninget, konferencia belépőt, tánctábor részvételt, bármit, ami kicsit is érdekli Őt.

A színházjegy is örökzöld ajándékötlet, de egy bizonyos kor alatt, a koncert jegy azért megelőzi a kívánságlistán.

A fotós ajándékkal se lehet mellé lőni. Fotós bögre, póló volt, most csináltass fotós takarót. Attól függ, hogy milyen fotók, hogy kinek csináltatod – ezért többször is alkalmazhatod az ötletet.Összegezve, a kreatív ajándék a legjobb örömforrás. Te is jól szórakozhatsz, amíg kitalálod. Ha már meg van az ötlet, már csak az lényeg, hogy profi helyről rendeld meg, hogy azt kapd, amit kértél, és még időben is megérkezik. Ajándék ot érdemes a nevesajandek.hu ajándék ötlet webáruházból vásárolni, ahol több ezer termék közül válogathatsz bármilyen alkalomra, bárkinek!

Tagged on:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.