2020-04-04 Gyermek szájmaszk ajándékba

Gyermek szájmaszk ajándékba

A gyerekeknek nehéz lehet elmagyarázni és megértetni a higiéniai biztonságot, ezért jobb azt játéknak kezelni, adjunk neki ajándékba különböző szájmaszkokat. Így a gyermek nem fog megijedni attól, hogy mindenki szájmaszkban közlekedik, hanem ez is a játék része lesz.

A játékon túl, a szájmaszk megvéd, és megvédi a környezetünket is. Arra is kiváló, hogy a gyermek ne piszkálja a száját, orrát.

Ahhoz, hogy a gyermek ajándéknak érezze a szájmaszkot, néhány dologra szükség van. Összeszedtük ezeket.

Vidám gyermek szájmaszk ajándékba

Felső légúti járványok idején nagyon hasznos, ha a gyermek szájmaszkot visel, mert a gyerekek kimondottan fogékonyak a köhögős, prüszkölős betegségekre. És ezek a járványok többnyire cseppfertőzéssel terjednek. A szájmaszk megvédi a környezetét attól, hogy a gyerkőc szétköhögje a világba a fertőzését.

Ha azt szeretnénk, hogy a gyermek valóban hordja, akkor vidám színű, és a gyermek számára vonzó mintájú maszkot kell találnunk. Ez persze korosztályonként eltérő lehet. Amíg egy kisebb gyermek számára vonzó lehet egy vidám, méhecskés vagy kutyás szájmaszk, addig egy nagyobb gyermeknek szuperhősös maszkra lesz szüksége.

Szájmaszk gyereknek játékhoz

A szájmaszk viselése lehet egy kicsit ijesztő, szokatlan és kényelmetlen is. ezért ha azt szeretnénk, hogy a gyermek hordja, akkor csináljunk játékot a helyzetből. Elvégre a szuperhősök is maszkot hordanak, nemigaz? Igaz, a gonoszok is. A gyerkőc melyik szeretne lenni inkább?

Jó minőségű gyerek szájmaszk ajándékba

Fontos, hogy a gyerek szájmaszk jó minőségű legyen, ami nem esik szét percek alatt, nem foszlik, nem lóg a gyerek szájába semmi belőle.

A jó gyerek szájmaszk pamutvászonból készül, többféle, gyerekek számára vonzó mintával. A szájmaszk mosható. Tipp! Fontos, már az első használat előtt ki kell mosni! A inkább mosás kézzel ajánlott, vagy mosógépben, maximum 40 fokon.

Figyelem! A gyerek szájmaszk nem orvosi maszk, szűrőt nem tartalmaz. De viselése enyhítheti az allergiákat és csökkentheti a fertőzések kockázatát.

Összegzés

A gyerekeknek is szükségük van szájmaszkra, ám a viselésük problémát okozhat. Ezért olyan gyerek szájmaszkot válasszunk, aminek a színe, mintája passzol a gyermek lelkivilágához és jó minőségű.

Ha megvan a szájmaszk, csináljunk a viseléséből játékot, a gyerek korának és kedvenceinek megfelelően, végül is, a mesék hősei és gonoszai is rendszeresen hordanak álarcot, nemigaz?

Így lehetnek a higiéniás törekvéseket egy nagyszerű kalandba csomagolni.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.