2019-05-18 gyerek-divatekszer

Ékszer gyereknapra

Miért jó ékszert adni ajándékba? Mert az ékszer egy sokoldalúan használható közösség és önbizalom építő eszköz. Hiszen a kisfiúk és kislányok mostanában tanulják milyen emlékezetes ajándékot kapni, milyen ezt elfogadni. Illetve milyen érzés díszíteni magunkat.

Ezenkívül dicsekedni is jó, és megosztani egymással az ékszert játék közben, még jobb.

És mert gyönyörű, és emlékezetes a gyermeknek is, aki kapja, és a szülőnek is, aki adja.

 

Ékszert adni gyermeknapra

Minden gyermek szereti az ékszereket. Vagy azért, mert nagy és könnyű vele játszani, mint egy műanyag gyöngyökből álló nyaklánccal. Vagy azért, mert a többieknek is van olyan. Vagy épp azért, mert senki másnak nincs ilyen ékszere.

Ékszer lehet egy…

  • műanyag gyűrű, karkötő vagy nyaklánc is.
  • egy szép színes, csillogó üveg levelecskékből karkötő.
  • akár a csodálatos hajdíszekről.

Egy kislánynak, éppúgy, mint egy felnőtt nőnek, nem lehet elég ékszere, soha.

gyerek-divatekszerKarkötő gyereknapra

A fiúk is szeretik a karkötőket, hisz a szuperhősöknek is mindig van valami a csuklójukon. A vasember bordó karkötő verhetetlen ajándék ékszer gyereknapra. Vagy valami ahhoz hasonló, mint ami apának van, az is remek lesz.

A kislányok, és a nagyobb lányok között is, ismert fogalom a barátság karkötő, amikor ugyanolyan van mindkettejüknek. Ez a páros karkötő elődje. Hiszen gyermekként tanuljuk meg a szimbólumokat, és az ékszerek értékét is. Az ékszer, ami összeköt a szeretteinkkel.

Nagyobb gyermekek, főleg a lányok, örülni fognak a divatos Charm karkötőknek, amiről a Varázslatos Charm karkötő ajándékba című cikkben írtunk részletesen.

A legnépszerűbb gyereknapi ékszer a nyaklánc

A legnépszerűbb ékszer a kislányok, a gyerekek körében, a nyaklánc. Lehet szintén színes gyöngyökből, ásványokból is. A lényeg, hogy valami számukra kedves medál, vagy charm legyen rajta. Lehet barbis, unikornisos, ami épp a kedvenc.

Nagyobb lányok esetében viszont már nem a műanyag nyaklánc a legnépszerűbb ékszer, hanem a swarovski. A gyönyörű színek vagy a kedves formák, és a csillogás valóban emlékezetes ajándékká tesz egy szép nyakláncot.

gyerek-nyaklancÖsszegezve, az ékszer remek ajándék gyereknapra, mert a mérete többnyire kicsi, de színes, azonnal hordható, és mindenkinek lehet dicsekedni vele. A kislányok ezzel alapozzák meg a későbbi viselkedésüket akár az ékszerek, akár az ajándékok elfogadásával kapcsolatban.

Az ékszer gyereknapra című cikkben erről még részletesebben olvashatsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.