2020-10-01 Ezüst ékszer karácsonyra? Nem csak nőknek!

Ezüst ékszer karácsonyra? Nem csak nőknek!

Az ezüst ékszerek napjainkban ismét fénykorukat élik. A karácsonyi ajándékok között is kiemelt helyen szerepelnek, hiszen értékes és időtálló ajándékok. Sokat azt hiszik, az ezüst ékszerek csak a nők kedvencei. Azonban, mivel a férfiak számára is széles az ékszerválaszték, az erősebb nem tagjai is egyre nagyobb kedvvel hordják őket. A következőkben megmutatjuk azt a 4 ékszertípust, melynek biztosan örülnének férfi családtagjaink vagy barátaink karácsonykor.

1. Ezüst karóra férfiaknak

Karórára szinte mindenkinek szüksége van. Még az okoseszközök korában is vannak olyan helyzetek, hogy képtelenség telefonunkon ellenőrizni a pontos időt. Egy férfi karján viszont nem mutat jól a bizsu, csak egy komolyabb bőrszíjas vagy ezüst karóra. Utóbbi nagyobb alkalmakra, elegáns megjelenéshez kiváló. Így az ezüst karóra a leghasznosabb ezüst ajándék, amit egy férfi karácsonyra kaphat. Ez az ajándék inkább a 30 feletti férfiak kedvence, de általában a fiatalabbak is értékelik.

2. Ezüst lánc vagy karkötő

Ha egyszerűbb ajándékot keresünk, választhatunk ezüst láncot, esetleg karkötőt. Ezen a kategórián belül is léteznek kifinomultabb és extrább darabok. Nagyon férfiasak például a feketével kombinált ezüst darabok. Ezeket az ékszereket már a kamaszfiúk is szívesen hordják, de az idősebb generációknak is jól állnak.

3. Ezüst medál karácsonyra

Lánccal együtt vagy meglévő lánchoz tökéletes ajándék egy ezüst medál. Ha romantikus gesztusnak szánjuk, válaszhatunk gravírozott vagy arcképet tartalmazó darabot. Vannak viszont semlegesebb, ugyanakkor nagyon férfias minták, például a sárkány vagy a viking motívumok. Mivel a medál egy személyes emlék, gyakorlatilag bármely korosztálynak adható.

4. Ezüstgyűrű férfiaknak

A férfiaknak szánt ezüst gyűrű vásárlása elég nagy kihívás lehet. Mivel gyűrűt viszonylag ritkán hordanak a férfiak (a karikagyűrűn kívül), gondoljuk meg jól, mit választunk. Vannak nagyon markáns, dominanciát és erőt sugárzó férfi gyűrűk. Ezeken például inda- lánc- vagy hullámminták láthatók, divatosan kombinálva fekete zománccal. Nem ritka a görög mintás vagy fekete kővel díszített gyűrű sem. Választásunk persze lehet pecsétgyűrű is, mely eredetileg a családi státuszszimbólum volt, de ma nagyon sokan a divat miatt készíttettetnek maguknak.

Összegezve: Ezüst ékszert nemcsak hölgyeknek, hanem férfiaknak is vásárolhatunk karácsonyra. Szerencsére markánsabb, erőt sugárzó, férfias ékszerekből is kimondottan nagy a választék, legyen szó karóráról, láncról, medálról vagy akár gyűrűről. Döntésünk előtt mindenképp vegyük figyelembe a férfi érdeklődési körét, stílusát és öltözködési szokásait.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.