2017-01-20 élmény ajándék férfiaknak- vezetés

Élmény ajándék férfiaknak

Az élményeket soha nem veszi el senki tőlünk! Nem mennek tönkre, nem avulnak el. Bármikor vissza emlékszel rá, akkor jó érzéssel tölt el, hogy ezt is átélhetted. Ezért sokan nem tárgyakat vásárolnak maguknak vagy másnak, hanem élményeket! Erre is számtalan lehetőség kínálkozik már az interneten.
Lehetetlen felsorolni mindent, ezért összegyűjtöttem néhány, nagyon népszerű ötletet, amit ajándékba lehet adni.

Élmény ajándék férfiaknak 7 féle módon

1, Tesztvezetés ajándékbaold's mobile

Az egyik legvagányabb ajándék ötlet! Van, akinek a különleges luxusautók, van, aki a rallys sárdagasztást élvezi. De van lehetőség oldsmobil-ok, teherautók kipróbálására vagy akár valamelyik legújabb piacra dobott széria autó tesztelésére is.

Sokféle tesztvezetésre van lehetőség a vezetés szerelmeseinek. Aki szeret vezetni, szereti az autókat, annak a legjobb ajándék lesz!2, Ejtőernyős ugrás

Akinek nagyobb adag adrenalinra van szüksége és nincs tériszonya, annak az ejtőernyős ugrás biztos nagy élmény lesz. Nyilván, akinek nincs vizsgája arról, hogy ugorhat egyedül, annak csak a tandem ugrás lehetséges. De így legalább szakember gondoskodik mindenről, neki csak élvezni kell az ugrást.

Ha mégis valami drága ajándék ötletet szeretnél, akkor a drága ajándékok aloldalon megtalálod őket!

3, Bunjee jumping

“Az a kötél nem szakad el, ugye!??” Ezt a kérdést mindenki felteszi, mielőtt leugrik a mélybe. Szintén adrenalin őrülteknek való szórakozás. Csak akkor add ajándékba, ha tudod, hogy már régóta vágyik rá.

4, Bortúra

A bor szerelmeseinek nincs is jobb ajándék, mint egy hangulatos boros pincében borozni és akár enni egy finomat. Az ország különböző pontjain van erre lehetőség. Tokaj, Villány, Badacsony és még sorolhatnám…

5, Kalandpark jegyek

Egy kalandparkban sok szórakozási lehetőség van. A kötélpályán kipróbálhatod az ügyességedet és bátorságodat. A quadozás a terepen való száguldozás kedvelőinek van kitalálva. Van íjászat, akár vadvízi evezés és még az adott helytől függően sok más lehetőség is.6, Go-kartgo-kart

A go-kart nagy élmény azoknak, akik szeretnek vezetni, szeretik a motorsportokat.
Vannak igazán komoly pályák, amik fedett, több szintes csarnokban adnak lehetőséget, hogy kiélvezd a száguldás örömét. Ez is kiváló ajándék lehet.

7, Paintball és lézerharc

A paintball és lézerharc is jó szórakozás azoknak, akik néhány baráttal együtt akarnak egy jót lövöldözni. Izgalmas, hisz nem tudod, mikor jön szembe az ellenfél és melyikőtök lesz gyorsabb… Mivel ez csapatjáték, csak úgy érdemes ajándékba adni, ha vannak partnerek hozzá.

Ez volt az a 7 élmény ajándék férfiaknak, amivel nagy örömöt lehet szerezni férfiaknak.
Írd meg Te is, ha eszedbe jutottak élmény ajándék ötletek férfiaknak, kíváncsi vagyok rá!

Ha bármi ötleted, véleményed van a cikkel kapcsolatban, nyugodtan szólj hozzá! Minden vélemény számít!

…egyre több ajándék ötlet vár Rád, jó böngészést!:)Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* GDPR checkbox elfogadása kötelező.

*

Elfogadom.